Lejárt játék – Nyerj 1 db Yuniku szemüveg keretet

Ezt a játékot már megnyerték. A szerencsés nyertes Deák Judit Szentendréről. A nyertesnek szívből gratulálunk. 

Játssz velünk, válaszolj helyesen a kérdéssorunkra és legyen tied egy Yuniku szemüveg keret a Csalogány Optika felajánlásával.

Továbbá, akik megadják e-mail címüket azok automatikusan tagjai lesznek a “Yuniku Klubnak”, ami egyben 50 000 forint kedvezményt is jelent, ha vásárolni szeretnének.

Játék kezdete: 2017. 12.06
Játék vége: 2017. 12. 20
Játék sorsolása: 2017.12.21

Nyeremény: 1 db Yuniku szemüveg keret

Mindenkinek egyedi arca van, egyedi formával, vonásokkal, érzelmekkel. Az arcunk amit mi magunk is látunk először, ha tükörbe nézünk és ezt veszik észre mások is rajtunk először. Épp ezért nem mindegy, hogy szemüvegesként milyen keretet választunk, ami illik arcformánkhoz is. Épp ezért a világ első látás-centrikus, 3D-s tervezésű Yuniku szemüvegek segítenek a saját stílus kialakításában.

A Yuniku keretek formája, színe és mintázata egyedileg kiválasztható, így mindenki biztosan megtalálja majd a személyiségéhez tökéletesen passzoló kerettípust.

Hoppá! Az űrlap nem található.

Miért a Csalogány Optika Kft.?

A cég repertoárjában nem csak széles szemüveg választék található, hanem  korszerű műszereik segítségével  a szakorvosi vizsgálat során  a szaruhártya felszínét, a törőközegek átvilágítását, a szemfenéki kép megtekintését, színlátás vizsgálatot, dioptria korrekció felírását is el tudják végezni.

A Csalogány Optikánál 7 éves kortól gyermekszemészeti vizsgálatra is van lehetőség, sportoló fiatalok számára már 9- 10 éves kortól illesztenek kontaktlencséket.

Ugyancsak lehetőség van jogosítványhoz, monitor előtti munkavégzéshez szükséges vizsgálatok végzésére, amelyre a bejelentkezés menüpontban akár nyitva tartási időn kívül is be tudnak jelentkezni az érdeklődők.

Az egyedi igényeket, elképzeléseket is igyekeznek megvalósítani, fúrt szemüvegkeretek esetén új lencseforma tervezéssel, megunt, vagy sérült szemüvegkeretek RAR színskála alapján történő teljes újra festésével. Sérült szemüvegek javítását akár 1 napos határidővel is vállalják. Egyedi paraméterek alapján készítenek multifokális szemüvegeket. Azok számára is van megoldásuk, akik régi szemüvegüket nem tudják nélkülözni.

Tehát a Csalogány Optikában nem csak a szépségen és a minőségen van a hangsúly, hanem a gyorsaságon és az ügyfél maximális kiszolgálásán is. Ezért olyan népszerűek a náluk készített  és kapható szemüvegek és napszemüvegek!

Sorsolás és eredményhirdetés

A játékban a sorsolás tudás alapon működik, a nyereményért minden helyesen válaszoló és a feltételeknek megfelelő játékos indulhat. Kvízkérdések esetén a valamennyi kérdésre helyest választ beküldő Játékosok között, más esetben a pályázati anyagot beküldő Játékosok között a sorsolás minden esetben a random.org alkalmazás segítségével történik. Amennyiben a nyertes nem jogosult átvenni, vagy nem veszi át a nyereményt 15 napon belül, úgy új nyertest sorsolunk.

FONTOS információ: azok a játékosok, akik nem a játékszabályzatnak megfelelően (ugyanazzal a névvel, ugyanazzal a postai címmel, de több e-mail címről) regisztrálnak kizárásra kerülnek és nem vehetnek részt a sorsolásban.

Csalogány Optika Kft.
Budapest, Fő utca 62-64.
Telefon: (061) 201 5531
http://www.csaloganyoptika.hu

Forrás: https://napidoktor.hu/index