Nyerj hetente 10.000 forintos Design Tükör Utalványokat – 49. hét!

640_coffee

Lezárult 49. heti játékunk. A nyeremény: 10.000 forintos Design Tükör Utalvány. A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Elismert nemzetközi lakberendezők egyre gyakrabban tervezik bele extravagáns belső terekbe a művészien formatervezett design tükröket. Eddig ezek az innovatív szépségek elérhetetlenek voltak Magyarországon, ám ma már a Rugalmas Tükör Webműhely munkája nyomán hazánkban is megkezdték hódításukat, nem érdemtelenül!

  • A design tükrök balesetmentesek: nem vágnak és nem törnek, ugyanakkor kompromisszum-mentes design-juk lélegzetelállító!
  • A Rugalmas Tükör Webműhely saját fejlesztésű, világszínvonalú klikk-rögzítőrendszere segítségével akármennyiszer fel-le mozgathatók a falról!

A tükörtervezőnő saját kollekciója, és a következő kérdésekre adott helyes válaszok a rugalmastukor.hu honlap főoldalán találhatók! Ha helyesen válaszolod e heti három egyszerű kérdésünket, BIZTOSAN nyersz! A nyerteseket e-mailben értesítjük!

coffe-love-café

Az Adventi Naptár minden héten másik három tükröt rejteget. Egy tükörre 1 db 10.000 Forintos Design Tükör Utalványt használhatsz fel, de a megadott három tükörből bármennyit vásárolhatsz ezzel a kedvezménnyel az aktuális héten, korlátlan mennyiségben!

Küldd be a helyes válaszokat az űrlap kitöltésével, amelyeket a rugalmastukor.hu főoldalán találsz, és válassz a 49. hét három gyönyörű design tükréből – innen: http://rugalmastukor.com/advent-49/

Ha jól válaszoltál, még egy személyre szóló meglepetéssel is készülünk, amit majd a nyeremény értesítő levélben közlünk!

Sok sikert a játékhoz, és design-teli, vidám Karácsonyt kívánunk!

Játék kezdete: 2013.12.04

Játék vége: 2013.12.23

Sorsolási időpontok: 

2013.12.06

2013.12.13

2013.12.20

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.