Nyerj Nature’s és Vitanorma termékeket, akár karácsonyi ajándéknak is

Töltsd ki nyereményjátékunk kérdéssorát és nyerj hetente Nature’s és Vitanorma termékeket.

Szerencsés nyertesek

Első sorsolás:

Fodor Károlyné, Nyárád

Második sorsolás:

Solymosi Ilona, Gyömrő

Harmadik sorsolás:

Kelemen Lajosné, Tiszaalpár

Decemberi nyereményjátékunk közös nevezője: a MINŐSÉG. Vitaminok és kiegészítők az étrendben, ápoló kozmetikumok a testnek. A minőségi márkák: Nature’s és VitaNorma.

Nature’s újdonság  a magyar piacon! Termékeik között megtalálhatóak: arcápoló-, hajápoló-, testápoló-, nőknek, férfiaknak, babáknak ajánlható, és öregedés-elleni kozmetikumok. Minden termék natúr és bio. Klinikailag tesztelt,  úgynevezett hétgaranciás termékek, a minőség koronái. Minden egyes termék a legtisztább növényi kivonattal rendelkezik, a legszigorúbb szabályok szerint, maximális  hatékonyság elérésének a szándékával készült.

VitaNorma – Nagy Tímea világ- és olimpiai bajnok, sportoló ajánlásával minőségi vitaminok és egyéb étrend-kiegészítők: A-Vitamin, B-Vitamin komplex, C-Vitamin, D-Vitamin, E-Vitamin, K-Vitamin és multivitaminok.

termekek

Az egészség megőrzéséhez fogyaszthatják nők és férfiak, gyerekek, fiatalok és idősek egyaránt.A fogyókúrázók számára ajánlható sikertermékük  a   Káposztaleves és Zöldkávé kapszula, amelyek a bevezetése óta nagy népszerűségnek örvendenek.

Válaszolj helyesen az alábbi kérdésre és nyerd meg a Fiore di cotone Baby-Sampon és tusfürdőt 150 ml valamint a Gumimaci Multivitamint gyerekeknek narancs ízben

Játék időtartama: 2013.december 4 – 2013. december 23

Sorsolási időpontok

2013. december 10

2013. december 17

2013. december 24

További részletek: www.natures.hu és www.vitanorma.hu oldalakon.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.