Lejárt játék – Nyerj a Berkemann-al

Ezt a játékot megnyerték. Szerencsés nyertesünk Szabó Jánosné Papp Mária Gödöllőről. A nyertesnek gratulálunk, akit e-mailben értesítünk a nyerés tényéről. 

Cipőválasztáskor van, aki a kényelmet keresi, mások inkább egy kis csillogásra vágynak, míg sokan éppen a letisztult, de modern vonalvezetést tartják szem előtt. A Berkemann 2017-es őszi-téli kollekciójában mindhárom stílus megtalálható.

Játssz velünk és nyerj egy pár kényelmes lábbelit a Berkemann felajánlásával. Azon játékosunk aki helyesen válaszol kérdéssorunkra és megadja pontos adatait az a képen látható Remonda modell boldog tulajdonosa lehet.

Játék kezdete: 2017.10.15
Játék vége: 2017.11.14
Játék sorsolása: 2017.11.15

A Berkemann legújabb kollekciójában az ősz ezernyi árnyalata jelenik meg. A legújabb trendek jegyében hódít a szőrme és a gyapjú, a mintás és a rojtozott bőr,  ahogyan az izgalmas minták, nyomatok és barokk motívumok is. A fémes csillogás, a dekoratív elemek és a többrétegű anyagok elcsábítják azokat, akik egy kis fényűzésre vágynak.

De a Berkemann számára ugyanolyan fontos a kényelem és egészség is, ezért a modern vonalvezetés mellett a tartósság és az időtállóság most is elsődleges szempont volt.

Hoppá! Az űrlap nem található.

Sorsolás és eredményhirdetés

A játékban a sorsolás tudás alapon működik, a nyereményért minden helyesen válaszoló és a feltételeknek megfelelő játékos indulhat. Kvízkérdések esetén a valamennyi kérdésre helyest választ beküldő Játékosok között, más esetben a pályázati anyagot beküldő Játékosok között a sorsolás minden esetben a random.org alkalmazás segítségével történik. Amennyiben a nyertes nem jogosult átvenni, vagy nem veszi át a nyereményt 15 napon belül, úgy új nyertest sorsolunk.

FONTOS információ: azok a játékosok, akik nem a játékszabályzatnak megfelelően (ugyanazzal a névvel, ugyanazzal a postai címmel, de több e-mail címről) regisztrálnak kizárásra kerülnek és nem vehetnek részt a sorsolásban.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.