Nőies és kényelmes – egészség kompromisszumok nélkül

Sokan úgy gondolják, egy cipő vagy kényelmes, vagy divatos, mindkettő biztosan nem lehet egyszerre. Pedig igenis létezik nőies és egyben egészséges választék a hazai cipő- és papucskínálatban is. A Berkemann kiváló megoldást nyújt minden alkalomra, legyen szó munkáról, nagybevásárlásról vagy éppen egy jókedvű kávézásról a barátnőkkel.   

Sok hölgy számára a nőies megjelenés elengedhetetlen kelléke a tűsarok. De valljuk be, legyen bármennyire szép is az a bizonyos topánka, néhány óra után már csak arra várunk, hogy mikor vehetjük le végre, és bújhatunk egy kényelmes lábbelibe.

Sokan talán nem is tudják, hogy egy kényelmetlen cipő viselésével milyen sokat árthatunk egészségünknek. A rossz terhelés ugyanis megváltoztatja testünk statikáját, megfájdul a lábunk, hosszú távon eltorzulnak a lábujjak, a hát, sőt akár a test teljes vázrendszere. Ráadásul gerincoszlopunk statikájára és ízületeink állapotára is hatással van a kényelmetlen cipő.

Létezik azonban olyan megoldás, ami nem kényszerít bennünket kompromisszumra a nőies megjelenés és az egészség között. A Berkemann ugyanis immár 133 éve kínál erre alternatívát minden korosztálynak. Az anatómiai talpkialakítás minden modell védjegye. Ettől válik olyan kényelmessé a lábbeli, hogy nem okoz gondot az sem, ha kilométereket kell megtennünk, vagy órákon át kell ácsorognunk benne.

Ráadásul az anatómiai talpkialakítás egészségünk őre, hiszen megelőzi a lúdtalp kialakulását, vagy korrigálja a boltozat már meglévő süllyedését.  Emellett pedig a harmincéves kor felett gyakran jelentkező lábközépi fájdalom egyik legjobb ellenszere.

Legyünk akár családot összetartó édesanyák, sikeres dolgozó nők, vagy éppen szárnyaikat bontogató fiatal lányok, válasszuk tudatosan az egészséges, és ösztönösen a nőies Berkemann lábbelit! (x)

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.