Színpompás ősz a Berkemann-tól

Van, aki a kényelmet keresi, míg mások inkább egy kis csillogásra vágynak, vagy éppen a letisztult, de modern vonalvezetés áll közel hozzájuk. A Berkemann legújabb, 2017-es őszi-téli kollekciójában mindhárom stílus megtalálható. Bár a trendek változnak, egyvalami mégis örök a 132 éves cég életében: méghozzá a prémium minőség.

Azoknak, akiknek a kényelem az elsődleges szempont!

A ősz ezernyi árnyalata megjelenik a Berkemann új kollekciójában. Az izgalmas narancs, az okker és a bordó mellett a nyugalmat idéző földszínek is a középpontba kerülnek. A legújabb trendek jegyében hódít a szőrme és a gyapjú, a mintás és a rojtozott bőr. A tradíciókhoz híven pedig kényelmet biztosít és melegen tartja a lábat a kollekció minden darabja. Az egészséges léptek biztosítása ugyanis most is elsődleges szempont volt a kollekció tervezésekor.

Ragyogj, mint a sztárok!

Izgalmas minták, nyomatok és barokk motívumok díszítik a 2017-es őszi-téli szezon legkülönlegesebb modelljeit. A fémes csillogás, a dekoratív elemek és a többrétegű anyagok elcsábítják azokat, akik egy kis fényűzésre vágynak. A minőségi nubuk bőröket fémes hímzés díszíti, az extra ragyogást pedig a sárgaréz és az ezüst részletek adják. A kollekció színvilágából nem hiányozhat a füstös szürke, az antracit, a fekete, az arany és a bronz sem.

Egyszerűen légy önmagad!

A Berkemann a kényelmet és az egészséges lépteket merész részletekkel is ötvözte az új kollekció tervezésekor. A modern vonalvezetés mellett a tartósság és az időtállóság most is elsődleges szempont volt. A kollekcióban fontos szerepet kap a gyapjú, a kiváló minőségű bőr, és az imádnivaló kézműves részletek. A virágos minták, a dombornyomott bőr, a lila, a pink és bordó árnyalatai a legszürkébb őszi és téli napokat is vidámabbá varázsolják. (X)

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.