Nyerj koncert jegyet Steven Seagal koncertjére

Játssz velünk és legyen tied egy páros jegy Steven Seagal június 27-i koncertjére, amelyet 20.00 órától hallgathatnak a rajongók a Kongresszusi Központban.

A leginkább színészként ismert Steven Seagalról sokan tudják, hogy buddhista, közeli barátja a Dalai Lámának és Vladimir Putyinnak, jeleskedik a keleti harcművészetekben, valamint a fegyvert is jól forgatja Jefferson Parish sheriff-hivatalában, de most arról is meggyőződhetünk június 27-én a Budapest Kongresszusi Központban, hogy nagyon jó zenész is.

Steven Seagal blues zenekarával koncertezik a Hollywood Music Festival keretében a Budapest Kongresszusi Központban, de előtte a Modern Art Orchestra minden bizonnyal már alaposan felforrósítja majd a hangulatot. Bár Seagalt olyan filmek főszereplői között láthattuk, mint többek között a Nico, a Törvényre törve, a Lángoló jég, a Száguldó erőd, a Tűz a mélyben, A hazafi, A Professzor, a Könyörtelen csapás vagy a Machete, valójában előbb kedzettel zenélni, mint színészkedni.

StevenSegal_640

Tizenkét évesen kapa meg az első gitárját, és onnantól kezdve semmi mást nem játszott rajta, mint blues zenét. Azóta együtt zenélt a legnagyobb blues-legendákkal: BB Kinggel, BoDiddley-vel, John Lee Hookerrel és a legnagyobb példaképével, Clarence "Gatemouth” Brownnal, aki a Katrina hurrikán áldozata lett. B.B. King soha nem múlasztotta el megemlíteni, milyen nagyszerű gitárosnak tartja őt. Seagal mindig is fontosnak tartotta, hogy a blues történetét és szellemét életben tartsa, ezért a világ egyik legautentikusabb blues gitárgyűjteménye is az ő nevéhez fűződik.

A színész végül édesanyja bíztatására adta ki első albumát SongsfromtheCrystalCave címmel, amely a legsikeresebb lemezek között volt Európában. A blues mellett a pop, a jazz és a reggae keveredik a korongon, és StevieWonder harmonikaszólóját is hallhatjuk rajta. 2007-es albumán látszik, hogy hű marad a letisztult blues gyökereihez. A MojoPriest című albumának dalai jól tükrözik milyen zenei hatások érték Seagalt, aki a történetmesélést a lehető legügyesebben valósítja meg dalain keresztül.

A kritikák szerint ez az egyik legjobb valaha megjelent blues album, amelyen nemcsak a színész finom gitárjátéka, de olyan blueslegendák "esszenciája” is egyesül, mint MuddyWaters, BB King, BoDiddley, Robert LockwoodJr, KoKo Taylor, James Cotton, Willie "Pine Top” Perkins és Hubert Sumlin.

A koncert pontos adatai:
STEVEN SEAGAL BLUES BAND koncert
Budapest Kongresszusi Központ
1124 Budapest, Jagelló út 1-3.
2014. június 27, 20.00 óra.

Játék kezdete: 2014. június 18.

Játék vége: 2014. június 25.

Játék sorsolása: 2014. június 26.

Loading…

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.