Ez a szexpóz, amelyik legjobban segíti a fogyást

Ha éppen fogyókúrázol, kár lenne kihagyni a hancúrozást az edzéstervedből! Ráadásul nem is kell valami bonyolult pózra gondolnod; a leghatékonyabb egyben a legegyszerűbb is…

Ha le szeretnél adni pár kilót, ne feledd, hogy a szex is tökéletes mozgásforma; ráadásul a leghatékonyabb fogyasztó szexpóz nem igényel sem hajlékonyságot, sem különleges képességeket. Akár hiszed, akár nem, a legtöbb kalóriát a misszionárius égeti; és mellette bónuszként alakformáló hatása is van.

De ezen kívül is akad még fogyasztó szexpóz, amit érdemes kipróbálnod. Szexszakértők szerint azonban nem csupán a pozíció, hanem az időtartam is számít; hiszen azt minden fogyni vágyó tudja, hogy a zsírégetéshez legalább 40 perc kardió edzés kell. Ami az edzőteremben soknak tűnik, az az ágyban mennyei orgazmushoz vezet; hiszen akármelyik zsírégető szexpózt választjátok, ki kell tartani ilyen hosszú ideig.

A technika lényege, hogy amikor készül lecsapni az orgazmus, vissza kell venni a tempóból; majd újra felépíteni a gyönyört. Tehát nem csupán a fogyás, hanem emiatt is érdemes kipróbálni ezt a pajzán edzést. Lássuk, melyek a leghatékonyabb pózok!

1. Misszionárius

Ez az unalmas pozíció rengeteg kalóriát igényel, és alaposan megdolgoztatja a fenék- és a comb izmait. Amikor a nő ritmusosan felfele mozgatja a csípőjét, egyúttal a törzsizmait és a farizmait is erősíti, de a férfi se tétlenkedik: a karja, combjai ezerrel dolgoznak.

2. Kutyapóz

Aki próbálta már, és kapott tőle izomlázat másnapra, annak nem újdonság, hogy igényel némi erőnlétet ez a pikáns póz, főképp a törzsizmok tájékán. Ha a nő nem bízza a férfira a munkát, hanem megemeli a fenekét, nem csupán a behatolás lesz érzékibb, de az izmait is alaposan megdolgoztatja.

3. Lovaglópóz

Főképp a nő részéről igényel nagy izommunkát, hiszen olyan, mintha több száz guggolást megcsinálna: a lába, a feneke és a hasa izmai végig megfeszült állapotban vannak; persze, csak akkor, ha nem térdelve, hanem guggolva veti magát az élvezetekbe.

Forrás: ripost.hu

Többé nem kell a fájdalom miatt aggódnia azoknak a férfiaknak, akik eddig hát vagy derékfájdalmaik miatt nem tudtak elmélyülni a szexben, kutatók ugyanis megtalálták a tökéletes pozitúrát, amivel a fájdalom elszáll, az érzéki öröm pedig tökéletes lesz.

Tökéletes szexpóz hátfájós férfiaknak

 

 

Forrás: https://napidoktor.hu/index