Tökéletes szexpóz hátfájós férfiaknak

Többé nem kell a fájdalom miatt aggódnia azoknak a férfiaknak, akik eddig hát vagy derékfájdalmaik miatt nem tudtak elmélyülni a szexben, kutatók ugyanis megtalálták a tökéletes pozitúrát, amivel a fájdalom elszáll, az érzéki öröm pedig tökéletes lesz.

A hátfájás könnyen megronthatja a férfi számára a szexuális együttlétet: eddig úgy tartották, hogy a legkényelmesebb pozitúra ilyen esetben a kanál-póz, amikor a partnerek az oldalukon fekszenek, és a férfi hátulról hatol be.

Kanadai kutatók arra jöttek rá, hogy nem a kanál, hanem a sokak által kedvelt kutya-póz az, amivel a gerincet a legkevesebb terhelés éri, így az öröm perceit nem rontja el a fájdalom.

Az évek óta tartó kutatás során egy olyan különleges technikát alkalmaztak, melyet egyébként a videojátékok és animációs filmek készítésekor is gyakran használnak a mozgás rögzítésére. Ennek segítségével 10 pár szexuális együttlétei közben rögzítették gerincük mozgását.

Az eredmények alapján elkészült egy „útmutató”, hogy a különböző panaszok esetén melyik pozitúra és mozgástechnika terheli legkevésbé az adott területet, így téve érzékivé és fájdalommentessé a szeretkezést.

A kutya-póz azoknak a férfiaknak ajánlott, akiknek fáj a hajolás, vagyis rosszabbodik a hátfájásuk, ha előre görnyednek. Ebben a pozitúrában ugyanis nem a gerinc dolgozik, hanem a térd és a csípő. Azt ne felejtsük el, hogy hátfájás és hátfájás is között is van azonban különbség, így érdemes több pozitúrát is kipróbálni. A hátfájós nőknek ajánlott tökéletes pozitúrát egyelőre még nem találták meg.

Olvasd el ezt is!

10 tipp: mit fontos tennünk szex után?

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.