Szobakúra, fogyókúra

Könnyebb a fogyókúra és a torna, ha ki se kell lépni a lakásból. Alakítsuk ki a saját edzőtermünket a nappaliban. Az időhiány nem mentség, ha fogyókúráról, diétáról van szó. A rendszeres mozgás és a helyes táplálkozás elengedhetetlen, hogy a tükörbe szemlélve alakunkat, meg legyünk elégedve önmagunkkal.

Fogyókúra otthoni mozgással

Tehát, ha eredményesen szeretnénk megszabadulni a ránk rakódott feleslegtől, nem elég eltiltani magunkat az édes falatoktól, hanem izzasztó gyakorlatokba kell kezdenünk. A konditermek és a csoportos foglalkozások nem mindenkit hoznak lázba, vagy ami még ennél is nehezebben leküzdhető, időhiányban szenvednek.

Mit lehet tenni ez ellen? Otthonosan szeretnéd érezni magad edzés közben? Könnyedén megteheted anélkül, hogy elhagynád a lakást. Ehhez pedig nem feltétlenül szükséges drága gépeket vásárolni, elegendő néhány alapvető kellék beszerzése. Nézzük végig milyen praktikus módszerek léteznek az otthoni mozgásra!

Eddz sztárral!

Ha az aerobic megszállottja vagy, mindössze egy szőnyegre, a tévére és egy izzasztó, mindent átmozgató videóra van szükséged. Nehézségi foktól függően, kedvünkre válogathatunk a tömérdek program között. Aki pedig színesíteni szeretné a tornát, beruházhat egy pár súlyzóra is. Ezek segítségével hamar észlelhetjük a fogyókúránk sikerének jeleit.

Fotó: 123rf.com

Tekerj, amikor csak jól esik

Vannak olyan kondi gépek, melyek nem foglalnak nagy helyet és nem számítanak megfizethetetlennek sem. Tehát aki úgy dönt, nem az egyik sportközpont bérletére költ hónapról hónapra, hamar összegyűjtheti rá a pénzt. A szobakerékpárok óriási választékát találjuk az üzletekben. Érdemes közép árkategóriát választani, mivel azok számtalan plusz funkcióval egészülnek ki.

Lépj oda!

A popsit és a combokat jól megdolgoztatja a taposógép is. Előnye a biciklihez képest, hogy nagyon olcsó és szinte bárhova elrejthető, ha éppen nem használjuk. Komolyabb típusai szintén megtalálhatóak a boltokban, viszont itt kisebb az eltérés az egyes darabok között, mint a kerékpárnál.

Futópadra fel!

Aki a futás híve, biztos lehet benne, hogy remek zsírégető sportot választott. Az őszi-téli időszak viszont kevésbé kedvez a mozgás szerelmeseinek. A legjobb megoldás tehát, ha szert teszünk saját futópadra. Bár ezek a gépek komoly összegekbe kerülnek, érdemes szem előtt tartani, hogy csak egyszer kell megvenni és onnantól kezdve semmi nem gátolhat meg mindet abban, hogy formába lendüljünk és a nyári melegben bátran bújjunk a rövid ruháinkba.
Többé nem lehet kifogás az időhiány, hiszen a fogyókúrának ez a módja nagyon praktikus. Ha az otthonunkban tornázunk, nem kell törődnünk az idővel, ahogy az edzés időpontjához sem kell igazodni. Emellett a kedvenc kopott melegítőnket is magunkra kaphatjuk, mielőtt belevetjük magunkat a mozgásba.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Egy válasz

  1. Így lehetsz bomba nő nyárra! | BEAUTY STÚDIÓ

    […] Fogyókúra és testmozgás hatására pedig újra normális méretőre csökkenhetnek. Maga a sejt viszont hagyományos fogyasztó módszerek hatására sosem tűnik el, pedig ez a kulcsa a tartós hatásnak. Manapság mindössze két olyan eljárást ismerünk, amely képes arra, hogy végleg megszabadulhassunk a zsírsejtektől, és cm-ekben mérhető, tartós változást érjünk el: az egyik a műtéti zsírleszívás, a másik pedig a kavitáció. […]

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.