Napi 2×8 perc a saját egészségünkért

Több jel utal arra, hogy az elmúlt másfél év pozitív hozadéka az értékrendek megváltozása. Egyre jobban érdekel bennünket a családunk egészsége, biztonsága és az értünk dolgozók megbecsülése.

Elnézést a személyes példámért, -de hiszek benne, hogy azok mindig hitelesek- nagyon szemléletes. Munkámból kifolyólag saját tulajdonú német fejlesztésű, védett szabadalmú, a jövő tudománya szerint a leginnovatívabb érterápiás készülékkel a Bemerrel szeptember óta rendelkezem. Most, hogy a vízcsapból is az immunrendszer erősítésének szükségessége folyik elkezdtem használni a készüléket. (Idáig csak minden nap ránéztem és rohantam tovább…) Szeretném elmondani a magamon tapasztalt változásokat, melyet napi 2×8 perc használat okozott. Sokkal jobban alszom, nem érzem nehéznek a végtagjaimat, fáradékonyságom elmúlt, a kedvem a körülmények ellenére jobb, megszűnt a kéz és lábujjaim fázékonysága, anyagcserém helyreállt.

Foto:123rf.com

Az itt felsoroltakon kívül számos, pozitív hatása van ennek a prevencióra is legalkalmasabb fizikai terápiás készüléknek, mely a hatását kémiai anyag bevitele nélkül éri el. (Ugye tudod, hogy ez milyen fontos!?) A terápia lényege a mikroerek ritmusának szabályozása, a lerakodott salakanyagok eltávolítása, a kellő sűrűségi vér eljuttatása minden szervünkbe. Márpedig ebből az erekből a testünkben 100 000 km van (két és félszer körül érné a földet), tehát az erekben fellépő betegségek lehetősége számtalan. Ezt igazolja 50 nemzetközi orvosi publikáció. A készülék nem csodaszer, de tapasztalatok igazolják, hogy 6 hét használat után a panaszok 70%-a tünetmentes lett, 20 %-a jelentős javulást eredményezett.

A városiasodás alapjaiban változtatta meg az emberek időhöz való viszonyát. A modern társadalmak életét elsősorban a mesterséges, óra szerinti időbeosztás határozza meg.

Sok éven át tartó munka eredményeképpen a BEMER-kutatás úttörő ismertekre tett szert a mikrokeringés lokális és felsőbb szintű bioritmusának lezajlását illetően.

Mi is az a Bemer technológia?

És ismét egy személyes- ezúttal- konzekvencia levonás.

Nem őrizzük sajnos testünk genetikai adottságait! Sajnáljuk rá az időt, a pénzt! A kényelmünket szolgáló autónkat szervizbe visszük, tisztíttatjuk, ellátjuk kényelmi eszközökkel, üzemanyaggal – én is így teszek- ez helyes is.

MAGUNKRÓL és CSALÁDUNKRÓL miért nem gondoskodunk ugyanígy?

 

Novák Zsuzsa

Bemer terapeuta

Forrás: Csak a Nőknek


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.