Mi is az a Bemer technológia?

Sok éven át tartó munka eredményeképpen a BEMER-kutatás úttörő ismertekre tett szert a mikrokeringés lokális és felsőbb szintű bioritmusának lezajlását illetően.

A BEMER technológia központi eleme egy fizikai hatóanyag, amely egy sokdimenziós jelszerkezet segítségével a korlátozott vagy zavart mikrokeringést hatékonyan stimulálja.

A BEMER hatásai:

– A fertőzésekre való hajlam csökkentése.

– A szervezet védekező képességének erősítse.

– A szervek és szövetek jobb táplálása és a végtermékek hatékonyabb eltávolítása.

– A szabadgyökök elleni hatékonyabb védelem.

– A stressz következményeinek enyhítése.

– Sérülések és sportbalesetek gyógyulásának elősegítése.

bemer

– Kedvező hatás a koleszterinszintre.

– A teljesítőképesség, valamint a maximális terhelhetőség szintjének növelése.

– Rövidebb regenerációs idő a sportban.

– Jobb edzettségi szint elérése és a sérülésveszély kockázatának mérséklődése.

Kiváló alapok a legjobb technológia részére

Az egészséget megtartani, a gyógyulást elősegíteni- ez egy olyan ígéret, amit sokan megtesznek, de csak kevesen tudják teljesíteni. A BEMER-technológia a jelenleg legintenzívebben kutatott és leghatékonyabb fizikális kezelő módszert képviseli a komplementer- és preventív orvoslás terén. Az intenzív kutatás alapján kifejlesztett mindkét új B.BOX vezérlőkészülék már most olyan újdonságokkal szolgál, amelyeket jelenleg a piacon lévő más gyártók egyike sem kínál.

A jelenlegi BEMER-technológia egyidejűleg stimulálja a szervek vérellátásának szabályozását helyi és fölérendelt szinteken. Az új, különleges és világszerte egyedülálló jelkonfiguráció mind a nappali, mind pedig az éjszakai fázisban gondoskodik a hatásfok és a hatás időtartamának további fokozásáról.

Bővebben: http://bemer3000.hu/

Forrás: