Jó ég, újra Valentin-nap!

Sokan tanácstalanok szerelmesek napja előtt, mivel álljanak elő kedvesüknek. Íme néhány biztos tipp, mellyel a hatás nem maradhat el!

Bár nálunk csak néhány éve divat a tengerentúlról származó ünnep, és talán nem is mindenki számára fontos, nem okozhatunk a párunknak csalódást, valami aprósággal mindenképp emlékezzünk meg a Valentin-napról. Ha pedig nagyszabású terveink vannak, annál jobb.

A Valentin-nap nagy kedvelői bizonyára nem az utolsó napokra időzítik az ajándék beszerzését és gondolják ki, hogyan is töltsék kedvesükkel a szerelmesek napját. De sokan vannak, akik idő- vagy ötlethiány miatt inkább várnak a dologgal.

Nem hiányozhat..

Sosem késő azonban, főleg, ha akkor jönnek a legjobb ötletek! A Valentin-napi randiról nem hiányozhat egy szál vörös rózsa, vagy akár a hölgyemény kedvenc virágja. Egy kis édesség, díszdobozban, néhány kedves sorral, szerelmes üzenettel ellátva.

Fotó: 123rf.com

Apróságok

Azok a párok, akik nem olyan régóta vannak együtt, szívecskés plüssállatkákkal és apró emléktárgyakkal lephetik meg egymást. Sokszor viszont az igazán személyes meglepetések válnak be. A saját készítésűek általában telitalálatok ? például szív alakú díszdoboz, melybe az év minden napjára előre legyártott szerelmes üzenetet rakunk, gondosan összehajtogatva.

Személyre szabva

Ám ha nincs ilyen ötletünk vagy kézügyességünk, az sem baj. Az erre hivatott üzletekben készíttessünk akár puzzle-t a kettőnk fotójából, fényképpel, üzenettel ellátott bögréket, párnákat. Divatosak a szív alakú használati tárgyak, az ilyenkor felkészült ajándékboltok bőséges kínálattal várják a szerelmeseket. Kedves ötlet a szív-motívummal ellátott ékszer is.

Bár még mindig sokan ellenzik a Valentin nap körüli felhajtást, tagadhatatlan, hogy az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Cikkünkből megismerkedhetsz az ünnep eredetével és történetével.

A Szerelmesek kultúrája – a Valentin nap eredete

Mozdulj ki!

Hogy kinek milyen program válik be ilyenkor, az személyfüggő is. De ez a nap legyen különleges, ami csak kettőnkről szól – a lényeg pedig a romantika! Vigyük el szerelmünket olyan helyre, eseményre, ahová nagyon régóta vágyik. Üljünk be egy romantikus vacsorára valahová – de a megfelelő hangulatot persze otthon is megteremthetjük!

Otthoni hangulat

Sőt, ilyenkor tudhatjuk, hogy semmi sem fog minket zavarni – a lakást is dekorálhatjuk, apró meglepetésekkel dobva fel azt a kedves fogadására. Papírszívecskéket ragaszthatunk például ide-oda, a szobához vezető utat vagy a fürdőt is telerakhatjuk apró, illatos mécsesekkel. Vagy akár kis üzenetekkel is! Nem hiányozhat a lány zene, a gyertyafény, egy üveg finom bor…

valentin

Foto:pixabay.com

 

Saját kútfőből

Sok lány és pasi értékeli, ha a párja a saját ötleteire hagyatkozva, önállóan igyekszik a kedvében járni: meghitt hangulatot teremt a lakásban, sőt, maga készíti el a menüt is aznap estére. Rendelni is lehet vacsorát, de mindenképp kellemes meglepetést szerzünk azzal, ha saját főzőtudományunkat vesszük elő. Sőt! Jöhet a szerenád is. Az sem baj, ha nem egy Elvis Presley a fiú – a gesztus a lényeg.

Foto:123rf.com

Pihenj szerelmeddel!

Ha nagyobb szabású meglepetésre vágyunk, és pénzt is szánnánk rá, szóba jöhet egy nap vagy egy hosszú hétvége egy kényelmes panzióban, hotelben, persze a hozzá tartozó romantikus vacsorával, városban andalgással, új helyek felfedezésével.

Van, aki Valentin-napra időzíti a nagy tetteket. Valamilyen hőn áhított ajándékot szeretne átadni párjának, de mégis, a leggyakoribb a lánykérés. Az ilyesmihez főleg nem árt megteremteni a hangulatot – akkor biztos, hogy életre szóló élményt szerzünk életünk párjának!

Kellemes Valentin-napot mindenkinek!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.