Fiatalító házi trükk – 10 évet is letagadhatunk tőle

Létezik egy házi praktika, melynek alkalmazásával akár 10 évet letagadhatunk – ráadásul e fiatalító trükkhöz nem kellenek drága összetevők, sőt nagy erőfeszítések sem.

Mi lehet az a csodaszer, amellyel akár tíz évvel ifjabbnak nézhetünk ki? Meglepő lehet, de semmi extra nincs benne. A fiatalító trükk összesen két összetevőből áll, vízből és magnézium-kloridból. Egészséges, régóta alkalmazott házi praktika, mely nem igényel különösebb erőfeszítést és nem kerül sokba. Viszont jelentősen fiatalít, ha használjuk.

De mi is a magnézium-klorid?

Fontos, hogy tudjuk, mit is alkalmazunk. A magnézium-klorid ásvány, negatív töltésű klórból és pozitív töltésű magnéziumból áll. Gyakori használatára egyensúly alakul ki a szervezetben, mely egy kémiai folyamatnak köszönhető, az ún. elektrolízisnek. Alkalmazása segít abban, hogy a testből eltávolítsuk húgysavat, amely problémákat és ízületi fájdalmakat okozhat.

A fiatalító magnézium-klorid hatásai:

Elősegíti a súlyvesztést; növeli az energiát és a libidót; véd az osteoporosis (csontritkulás) és a reuma ellen; óvja a vérereket; regenerálja a szervezetet. A fiatalító ásvány enyhíti a fejfájást és a depressziót; véd az influenza és megfázás ellen; serkenti az emésztést; száműzi a menstruációs problémákat; segít a központi idegrendszer problémái esetén; anti-karcinogén hatású.

Hogyan kell használni a fiatalító magnézium-kloridot?

Minden reggel, miután felkeltünk, öntsünk 1 liter vizet lábasba és forraljuk fel. Vegyük le a tűzről, amint felforrt, s hagyjuk állni, amíg eléri a szobahőmérsékletet. Ekkor szórjunk bele 33 gramm magnézium-klorid port. Bármely helyi gyógyszertárban megtalálható.

Nagyon fontos azonban, hogy akármennyit nem alkalmazhatunk belőle: a megfelelő dózis életkorfüggő – 10 év alatt nem is szabad használni. Számos egészségügyi előnnyel jár az alkalmazása, de tartsuk be az alábbi mennyiség-táblázatot:

-10-40 éves kor között: fél csésze reggelente.

-40-70 éves kor között: 1 csésze reggelente.

-70 éves kor felett: 1 csésze reggel és 1 csésze este.

Ha betartjuk a dózist, egész életünkre gondoskodunk arról, hogy szervezetünk egyensúlya meglegyen és sokkal kevesebb panasszal nézünk majd szembe!

Forrás: Adrina - napidoktor.hu


8 hozzászólás

 1. Kaiserné

  A kérdésem, hogy minden nap frisset kell készíteni ? 1 l- 1 bögrényit fogyasztok, a többit kiöntöm ?

  Válasz
 2. Rajiné Tajcs Ibolya

  Elnézést kérek, de ez nekem nem kerek. Mivel lehet kimérni 33 grammot? Önök szerint hány milliliter, vagy deciliter egy csésze űrtartalma? Talán 2-2,5 dl lehet szerintem. Ha ennyi, vagy ennél kevesebb akkor minden reggel miért is kell 1 liter vízből készíteni?

  Válasz
 3. Gép Pityu

  Frissítsd már fel a cikket te idióta cikkíró!
  Milyen csésze? Teás? Kávés? Mekkora a csésze űrtartalma?

  Válasz
 4. Zsox

  Nyilván nem. Könyörgöm gondolkozzatok már. Azért kell 1 litert készíteni, hogy ne kelljen naponta vizet forralni. Abból iszol 1-1 csészényivel, amíg el nem fogy.
  Bár hogy miért kell forralt vízből csinálni, az kérdéses. Szűrt, vagy állott víz nem jó?

  Válasz
 5. Doszkocs Judit

  Bementem a gyógyszertárba, magnézium-kloridot kértem, néztek rám furcsán. Ilyen szer gyógyszertárban nincs.

  Válasz
 6. Horváth László

  Patikában nem tudnak magnézium klorid ról.Tudnának segíteni?

  Válasz
 7. Kiss Lászlóné

  Nem látom a teát a csomagokban. Az érdekelne. Köszönöm.

  Válasz
 8. Dr.Boross Györgyné Gazsó Róza Éva

  Én bementem a gyógyszertárba,és közölték, hogy holnap 10 órára megjön, mert ezt rendelni kell. 4 Ft grammja. Ok. Másnap itt is volt, a gyógyszerésznő kedvesen megkérdezte, hogy ezt mire szeretném használni? Elmondtam neki, hogy mit olvastam a neten. Bólogatott minden szavamra. Én kipróbálom! A mennyiségek szerintem megoldhatók. 1-2 g ide vagy oda!? Csésze? Teás csésze kb. 2 dl. Ha többet iszunk belőle fél dl -vel, nem oszt, nem szoroz.

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.