Balázs Fecót gyermeke tartja fiatalon

Balázs Fecó 1967 óta ismert a hazai könnyűzenében, de az elmúlt 43 év ellenére még mindig úgy érzi, rengeteg energia van benne.

"Én úgy kikalandoztam magam, nyugodtan mondhatom, hogy három ember helyett éltem az elmúlt jó pár évben. Szerencsés vagyok, mert nagyon korán estem bele ebbe a műfajba.

18 éves koromban – mint negyedik gimnazista – kerültem az akkor már ismert Neoton együttesbe. Utána tagja lehettem egy legendás formációnak – a Taurusnak 21 évesen -, és utána jöttek a Korál időszakok, ami remélem életem végéig tart." – mesélt Balázs Fecó a Sztárportré műsorában a szakmai múltjáról.11206De nemcsak a múlt került szóba, a jelenben elsősorban gyermekéről, a közös élményekről beszélt: "Van nekem egy 13 éves gyermekem, aki fiatalon tart, felé tornyosul az összes olyan gondolatom, ami nem zenével kapcsolatos. Szeretnék vele minél szorosabb kapcsolatban lenni.

Ő a sport felé orientálódik – az Újpesti Dózsában vízilabdázik -, és jövőre kezdi a hatodik általánost. Nagyon sokat járunk horgászni, mert neki is, és nekem is kikapcsolódás ez. Általában békés halakra szoktunk horgászni, és amelyikünknek a türelme hamarabb elfogy, az megy a büfébe – a másiknak is hozni ételt és italt."

Forrás: