A szuper lánybúcsú 5 lépése

Férjhez megy a barátnőd és szeretnél egy igazán emlékezetes lánybúcsút összehozni neki? Felejtsd el az egyszerű chippendale táncot, és a hagyományos pizsamapartit, ennél ugyanis sokkal jobb programtippjeink vannak!

A kreatív lánybúcsúk mostanra már Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendenek, a férfiakhoz hasonlóan ma már a menyasszonyok is megengedhetik maguknak, hogy egy utolsó vad szingliestét tarthassanak. Ezúttal összegyűjtöttük a 2013-as trendek legjobbjait!

Indulhat a limuzin parti!

A limuzin nem csak az szalagavatóbál végzőseinek kiváltsága, manapság már a lánybúcsúk kihagyhatatlan tartozéka is egyben. Hódítsátok meg a várost, a hajnalig tartó bulizáshoz a limuzinos utazás biztosan megalapozza majd a hangulatot. Tankoljatok fel néhány üveg  finom pezsgővel, és induljatok neki az éjszakának!

lanybucsu

Pezsgős szépségnap

Ha te is irigyelted a Szex és New York szereplőit, mikor a sorozatban festetik körmüket, miközben pezsgőt kortyolva csacsognak, jó hírünk van, ezt a vágyadat most valóra válthatod! Ma már itthon is léteznek olyan helyek, melyek egyszerre kínálnak luxus-pedikűrkezelést és pezsgős bulit.

Ez tökéletes alkalom egyrészt a menyasszonynak egy kis pihenésre, hiszen az esküvő szervezése rengeteg stresszes jár, másrészt egy ilyen bulin mindent megkaphat a csajcsapat, amire csak vágyik: feltöltődést, és lazítást egyszerre.  Szervezz pedikűr-manikűr partit, vagy egy pihentető láb és kézmasszázst. A legjobb ha az esküvő előtti napra szervezed, így elterelheted a menyasszony figyelmét, és ellazulhat kicsit a nagy nap előtt.

Hajózzatok ki!

Béreljetek hajót a bulihoz, valószínűleg sosem felejtitek el az együtt töltött utolsó szingli estét! Töltsétek ott a nap egy részét, vagy bulizzatok a hajón akár este is. Budapesten szervezhettek dunai hajózást, vagy választhatjátok a Balatont is. Az egyetlen szabály csupán, hogy lehetőleg a lakhelyetekhez legközelebb eső vizet válasszátok. A lehetőségek végtelenek, köszönhetően annak, hogy egy ilyen folyókban és tavakban gazdag országban élünk.

kirandulas1

Kirándulós leánybúcsú

Talán ez az utolsó lehetőségetek, hogy egy több napos önfeledt bulizást rendezzetek a gyerekkori barátnőkkel, éppen ezért ragadjátok meg az alkalmat, csomagoljatok és lepjétek meg az arát egy feledhetetlen csajos hétvégével. A fapados járatok ma már nem is olyan drágák, de ha nincs kedvetek külföldre utazni a belföldön is számos gyönyörű látnivaló akadhat.

Topmodell egy napra

Mostanában egyre nagyobb divatja van annak, hogy fotózást szerveznek a lánybúcsúra. Tökéletes program, semmiképp nem lőhetsz vele mellé, hiszen ki ne álmodozott volna arról, hogy tökéletes frizurával, szépen kisminkelve pózol a kamerák előtt. Így egy napra valóra válhat vágya, és topmodellé válhatsz. Elmehettek fotóstúdióba, de akár házhoz is hívhatjátok a fotóst. Kérd meg a meghívottakat, hogy hozzák el kedvenc ruháikat, ezeket akár egymás között is cserélgethetitek.

Forrás: