Megdöbbentő: a legtöbb nő az esküvője után ennyi idővel lép félre

Megdöbbentő közvéleménykutatás született a félrelépés kapcsán. Noha a sztereotípiák szerint leginkább a férfiakra jellemző a megcsalás, azért a nőket sem kell félteni – legalábbis a közvéleménykutatások szerint.

Ugyan az esküvőjükön az emberek örök hűséget fogadnak egymásnak és ígéretet tesznek, hogy egyetlen ember mellett fogják leélni az életüket, megfogadni mindig egyszerűbb, mint ténylegesen be is tartani a döntést. Legutóbb a nőket vonták alaposan kérdőre és kiderítették, mennyi idővel az esküvő után lépnek félre – számol be a FemCafé.

kapcsolat, féltékenység 2

Fotó: 123rf.com

Annak ellenére, hogy a házasság első pár évét még nagy általánosságban problémamentesnek és szépnek tartják a házastársak és a szakértők is egyaránt – csupán a hetedik év elteltével jelentkeznek a gondok – a legújabb közvéleménykutatások erre alaposan rácáfoltak. A friss eredmények egészen mást mutatnak, megdöbbentő, mennyi idővel az esküvő elteltével kezdenek el hűtlenkedni a nők.

A kutatás során több ezer nőt kérdeztek meg a hűtlenségről, az eredmény pedig egészen elképesztő lett. A nők nem kevesebb, mint 37%-a lép félre a házassága során és ezt meglepően korán teszik.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Mi a mikro-megcsalás? – Te is áldozata lehetsz!

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.