Szextippek – Ezeket ki kell próbálnod a harmadik X előtt

Nemrégiben már adtunk néhány pikáns ötletet, hogy mit érdemes kipróbálnod a harmincadik szülinapod. Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődésed, örömmel jelentjük: a felsorolásnak még nincs vége!

Kezdeményezz!

Sok nő sajnos úgy éli le az életét, hogy a szexben teljesen alárendeli magát az aktuális párjának. Pedig gondolj bele: ha félsz kezdeményezni, mindig akkor kerül sor együttlétre, amikor a párod akarja. Semmi szégyellnivaló nincs abban, ha egyszerűen megmondod, mennyire kívánod! – hangsúlyozza a Bien.

Csináld autóban!

Az autós szex tinédzser hóbortnak tűnhet, hiszen serdülőként gyakran szembesülhettél a „lenne kivel, de nincs hol” problémával. Amikor legközelebb kirándulni mentek, húzódjatok félre egy kihalt vidéken, és próbáljátok ki, mit lehet művelni a hátsó ülésen!

A természet lágy ölén

Az Alkonyat-könyvek olvasásakor mindig azt vártad, hogy történjen valami pajzán dolog Edward és Bella között ama bizonyos meseszép tisztáson? A természet lágy öle csak rátok vár: amint húsz fok közelébe kúszik a hőmérő higanyszála, fontoljátok meg az erdei kalandot!

szex, pár

Fotó: 123rf.com

Legyél istennő!

Ha még nem élsz párkapcsolatban, ki kell próbálnod, milyen a szex valakivel, aki tökéletesnek és isteninek látja a tested, ráadásul nem fél hangoztatni ezt. Elképesztő érzés lesz megfeledkezni a vélt vagy valós narancsbőrről, a csak téged zavaró kis hurkákról, s élvezni, ami veled történik.

Külföldi kandúr

Talán nem is érted, mit mond, és lehet, hogy ő sem ért téged. A lényeg, hogy hihetetlen módon vonzódsz hozzá. Miért ne engedhetnél a kísértésnek? Amennyiben kifejezetten buksz az egzotikus szépségű férfiakra, érdemes akkor sort kerítened a kalandra, amikor még nem gondolod, hogy „túl öreg” lennél hozzá.

Maradj csöndben!

Tartsd vissza az élvezet hangjait! Ez őrületesen képes fokozni a feszültséget, még intenzívebb orgazmust garantálva. Ideális a terep, ha papírvékony fal választ el másoktól, és valós benned az igény arra, hogy a szomszédok ne tudják meg, mi folyik éppen köztetek.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Szex – Lehet, hogy ezekről az izgató tényekről nem is hallottál

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.