Ünnepi kényeztetés – Az 5+1 legérzékibb ajándék nőknek

Mit szólnál, ha idén teljesen más hangfekvésben hallanád, hogy ho-ho-ho-hó? Mondjuk egy örömteli sikoly formájában? Akkor nyomás, vegyél egy hópelyhes bögrét meg egy kötött kesztyűt, hogy ha bárki kérdezi, mit kapott tőled, meg tudja mutatni, este pedig add át kedvesednek az igazi ajándékot: a csillagszórós gyönyört ezeknek a kényeztetőknek a segítségével.

Nemcsak nektek, kedves férfiak, fontos a külső, a nők számára sem mellékes a látvány, éppen ezért egy szépen kialakított játékszer már önmagában is hangulatba hoz. A 2018-ban dizájn győztes kényeztető szerencsére nem csak nézegetésre való, okos kialakításának is köszönheti az elismerést. Míg a hüvelyi vibrátor rész kellemesen bizsergeti a G-pontot, addig a rövid karon található szívókorong egyedi, apró szívó impulzusokkal ingerli, bombázza a csiklót – számol be a Bien!

A léghullámok megremegtetik a csiklót és végigsöpörnek rajta akár a hurrikán, a rezgés pedig a végletekig bizserget. A szívókorongoknak 11, a rezgésnek 10 módozata van, így egyedi igények szerint variálható, különféle erősségben.

szex, vibrátor

Fotó: 123rf.com

Az Orgazmus-vonaton nincsen fék, ezzel a kényeztetővel pedig a nőd első osztályon utazhat! Az érintés nélküli orgazmus mestere, a léghullámos technológia 5 éve érhető el a piacon, és ennek örömére adta ki a Womanizer ezt a vezeték nélküli csiklóizgatót, ami kompakt, erőteljes, és limitált kiadású. Hova kell ennél ünnepibb?

A Liberty Anniversary egy letisztult, aprólékos kidolgozásokkal készült és megformált, könnyedén kézbe simuló masszírozó, mely különleges pulzáló, ritmikus, apró szívó-hullám ingerekkel, stimulációkkal kényezteti a csiklót és ennek következménye a mindent felülmúló, akár többszöri orgazmus. Megmondtuk, hogy nincsen fék…

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Kiderült: háromféle orgazmus is létezik a nőknél

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.