Szex – Ezek a dolgok izgatóak a filmekbe, de a nők utálják

Ezért ne a felnőtt filmek alapján tanulj meg szexelni, mert könnyen lehet, hogy olyan dolgokat tanulsz meg belőle, ami nem is olyan jó.

Mire vágyik a nő?

“Túl sok férfi hiszi azt, hogy a nők úgy szeretik a szexet, ahogy a pornófilmekben csinálják” – írta meg a 444 a BBC Radio 5 felmérésének eredményét. A lényege, hogy a 40 év alatti brit nők harmada átélte, hogy a partnere fojtogatni, fenekelni kezdte, vagy meghúzta a haját, anélkül, hogy előzőleg ebbe ő beleegyezett volna. Szerintem az is gáz, hogy a nők egy része meg azt hiszi, hogy úgy kell viselkednie, ahogy a pornóban viselkednek a nők, és akkor majd a partnere is elégedett lesz vele. Szóval többet kéne beszélgetni a szexről mindenkinek! – hangsúlyozza a FemCafe.

Olyan kis cuki a világ, hogy meglepődik azon, hogy a pornót másolják az emberek, miközben nagyon kevés a valódi szexismeretterjesztés az iskolákban – maradjunk Magyarországon – a biológiai felvilágosításnál, már ahol van, megáll a dolog. Ritka, ha az embert a szülei valóban felkészítik a szexre.

szex

Fotó: 123rf.com

Te honnan tudtál bármit is a szexről, mielőtt belevágtál? Amit a szexről lehet tudni az internetről, a pornóból és a kortársaktól tudja az ember fia, lánya... Tehát van a végtelen mennyiségben rendelkezésre álló pornó mint szextanító eszköz – szabadon hozzáférhető – meg a szemérmes felnőttek, akik túl sokat nem segítenek a következő generációnak. Egyébként meg az a bizonyos előző generáció sem biztos, hogy annyira képben van.

Nehéz dolog ez a szex, ha senki nem beszél róla

Az alap az minden szexuális aktus előtt és közben, hogy csak olyan csinálsz, amiben a partnered is benne van. Nem elég azt gondolni, hogy benne van, kérdezd meg! Szóval minden csak közös beleegyezéssel mehet! Attól még, hogy a mainsteam pornóban nem látsz ilyet, meg kell beszélni a dolgokat a partnereddel!

Összeszedtem néhány realitást, akár mainstream pornónéző csaj vagy, akár pasi, ne felejtsd el, hogy a pornó nem használati utasítás mások testéhez. Azért elöljáróban leírom, hogy ki mit szeret, ki mit élvez, csak önmaga tudja eldönteni, és ha épp olyan dolgokat élvezel, ami a mainstream pornóban gyakori, és önmagad kedvéért élvezed, nem azért, mert azt gondolod, hogy a másik elvárja, akkor oké. Ugyanakkor meg, ha soha senki nem mondja meg, hogy mit szeretne az ágyban (vagy bárhol), akkor honnan tudják a férfiak? Vagy a nők?

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Áldás az immunrendszernek a rendszeres szex

Forrás: Napidoktor.hu