Kiderült: Ennyi szex kellene a pároknak hetente

Egy ausztrál párkapcsolati tanácsadó a TikTokon árulta el követőinek, szerinte hányszor kellene ágyba bújniuk a pároknak hetente.

Szex a lelke mindennek

Közhely, de a szexualitás minden komoly párkapcsolatban kulcsszerepet játszik. Az intim együttlétek növelik a felek közötti érzelmi kötődést is, ráadásul a szex segít levezetni a felgyülemlett feszültséget, kiváló stresszoldó, és mivel fokozott fizikai aktivitásról van szó, kifejezetten egészséges is, hiszen nemcsak az ember lelkét, de a testét is karbantartja. A téma szakértői között is parázs vitákat szokott szülni a kérdés: hányszor kellene valójában ágyba bújniuk a pároknak egy héten? Ahány párkapcsolati tanácsadó, annyi válasszal találkozhatunk a hétköznapok során – számol be a FemCafe.

szex

Fotó: 123rf.com

Jake Maddock egy ausztrál párkapcsolati szakértő, aki a TikTok felületén osztotta meg követőivel, mi is az ideális mennyiség a szeretkezést illetően – hívta fel a szakember véleményére a figyelmet a LadBible birt lap, melynek cikkét a 24.hu szemlézte.

A Brisbane-ben élő férfi a felvételen a szexuális tevékenység mindenki által ismert előnyeiről értekezett – nem meglepő módon ő is azt az álláspontot képviseli, miszerint a rendszeres és minőségi szex a boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat egyik elengedhetetlen kelléke -, majd elárulta követőinek, hányszor is kellene lepedőt gyűrniük partnerükkel ahhoz, hogy tényleg harmóniában teljenek a mindennapjaik.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Ezek a legelképesztőbb szexrekordok

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.