Ezek a legelképesztőbb szexrekordok

Emberek vagyunk, amiben lehet, abban versengünk, így talán nem is annyira meglepő, hogy egyesek az intim pillanataikból is kihívást csinálnak és rekordokat döntögetnek. Következzenek is a legfurcsább és legmegdöbbentőbb szexrekordok!

A legnagyobb és legkisebb férfiasság-méretek

Az uraknál mindig is kényes téma volt a férfiasság mérete. Akiket nagyobb méretekkel áldott meg a természet, azok általában büszkék is rá, és sokszor dicsekednek vele, így hát óriási oka lehetett – szó szerint – a büszkeségre Robert Dickinsonnak is, hiszen péniszméretben ő a rekordtartó az 1900-as évek óta. Az úriember nemi szerve merev állapotban 33,4 cm hosszú volt, kerülete pedig a 16 cm-t is elérte. Hallhatunk azonban egy nem hivatalosan lejegyzett rekorderről is, aki megelőzte Dickinsont, méghozzá 45 cm-es férfiasságával. A legkisebb pénisz tulajdonosa már nem szívesen hozza nyilvánosságra a nevét. A férfi ugyanis 1 cm-es micropénisszel rendelkezik. Ebben az esetben az orvostudomány szerint a hímvessző nagyobb része a testen belül helyezkedik el – számol be a FemCafe.

Leghosszabb merevedés

A pasik nagyon sokáig képesek izgalmi állapotban maradni, ha nem következhet be a kielégülés. Egy idő után azonban inkább kellemetlenné válik nekik ez a helyzet, hiszen néhány óra elteltével akár fájdalmakkal is küszködhetnek. Ezek után nem is tudjuk elképzelni, hogyan is bírta ki az a pasi, akinek 29 napig volt merevedése…

szex

Fotó: 123rf.com

Legtöbb szexpartner

Fogalmunk sincs, hogy juthatott valakinek az eszébe, hogy kipróbálja, 24 óra alatt hány szexpartnert tud kielégíteni? Pedig ilyen rekordot is állítottak már fel. A rekorder nő 24 óra leforgása alatt 620 férfivel szexelt. A pasik közül John Dough pornósztár azt hitte, ugyanennyi idő alatt 101 nőnek képes örömet okozni. Ezzel szemben viszont csak 52 jött össze. Azért az se semmi! Viszont ha az egész élete során elfogyasztott partnereket vesszük alapul a pasiknál, akkor egyértelműen Tonga uralkodójának jár a győztes cím. A szokások miatt az volt a feladata, hogy a királyság minden nőtagjának ő vegye el a szüzességét. A feljegyzések szerint így összesen 37 800 nővel szeretkezett életében.

Aki a legtávolabb lőtt

Elég bizarr rekordot állított fel egy német férfi. Azt mérte ugyanis le, hogy milyen messze tudja kilőni spermáját. Az eredmény pedig nem is lett kevés. Sok próbálkozás után ő vált a csúcstartóvá 6 méterrel. A nőknél már nem ilyen nagy a távolság. A rekordtartó nő 3 méterre lövellt ki.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Így lehet megváltoztatni a vagina ízét és illatát

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.