A jó szexhez harmónia kell!

Titkos vágyak, izgalmas szex, beteljesült fantázia, meghitt kapcsolat és akár még több együtt töltött idő. Szinte minden álmunk valóra válhat, ha követjük a több ezer éves feng shui szerelmi tippjeit!

Az utóbbi években oly sokat emlegetett feng shui egy ősi, kínai filozófiarendszer, ami az ember és a természet összhangjának megteremtésén alapul. Segít megtalálnunk a harmóniát önmagunkkal és környezetünkkel. Hol máshol vehetnénk hasznát a legtermékenyebben ennek az izgalmas irányzatnak, ha nem épp a hálószobában? Próbáljunk ki néhány vágyfokozó tippet a feng shui segítségével!

1. A háló lényeges pontja az ágy, épp ezért nagy körültekintéssel válasszuk ki a megfelelő helyet. Nem szerencsés az ajtóval szembe helyezni, figyeljünk rá, hogy alvás közben ne nézzen fejünk, testünk az ajtóra. Nem tanácsos az ágyat az ablak alá helyezni sem, ha mégis úgy alakulna, válasszuk el egy pulttal, esetleg növényekkel.

2. A feng shui egyik fő eleme a szimmetria, épp ezért a kiugró, éles sarkok, oszlopok nem szerencsések. Ezeket lehetőleg kerek levelű, egészséges növényekkel takarjuk el!

Fotó: 123rf.com

3. Hálószobánkban hangsúlyosan ügyeljünk rá, hogy ne legyen túl sok figyelem elterelő tárgy, berendezés (TV, számítógép), ami elvonja figyelmünket a pihenésről, vagy egymásról.

4. Nagy szerencse, ha csupán egy ajtaja van a szobánknak, a beérkező pozitív energiák nem tűnnek el rögtön.

5. Vegyük körbe magunkat szerelmünkre utaló tárgyakkal, pl. fényképekkel, amiken kedvesünkkel vagyunk. Más rokonaink, gyermekeink, barátaink képe nem való a hálónkba!

6. Az oly divatos hálószobai tükrök sajnos túl erős energiákat gerjesztenek, pláne, ha az ágyra néz. A veszekedések helyett inkább szabaduljunk meg tőlük!

7. Néhány szál vágott virág friss vízben, valamint a kerek, ill. lágy levelű cserepes növények pozitív hatásúak. A száraz virágokról viszont, bármilyen dekoratívak legyenek is, megoszlanak a szakértők véleményei, ezért a legbiztosabb, ha kerüljük használatukat.

6 feng-shui tipp a tökéletes szerelemért!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.