5 csillagos fogyás- vagyis ez a hatékony Horoszkópdiéta

A csillagjegyünk sok egyéb mellett a testfelépítésünket és a hízásra való hajlamunkat is meghatározza.

Épp ezért a leghatásosabb fogyókúra kiválasztásánál is jó, ha számolsz a csillagjegyeddel. Megmutatjuk, hogyan érdemes fogyniuk az egyes jegyek szülötteinek.

Melyik számodra a legjobb fogyókúra? Ez az alkatodtól és a személyiségedtől is függ A rengeteg edzés segít, vagy a finom, de egészséges ételek? Ennek eldöntésében sokat segít a csillagjegyed ismerete – mutatjuk is a legjobb tippeket minden jegynek.

Kos (március 21. – április 19.)

Az energikus Kosok nagy lendülettel fognak bele a diétába és az edzésprogramba, de a lelkesedésük hamar alábbhagy. A versenyhelyzet viszont arra ösztökéli őket, hogy kitartsanak, és az újdonságok is motivációt jelentenek. Vagyis Kos jegyűként a legjobb kombináció, ha egy barátnőddel hetente összeméritek a fogyásotokat, és kipróbáltok hozzá valamilyen egzotikus gyümölcsöt, vagy a legújabb gyümölcscentrifugát.

Bika (április 20. – május 20.)

A Bikák született hedonisták. Szeretik az édességet és az ízes, nehéz ételeket, ráadásul megfontoltak, és lassan változtatnak a bevett szokásaikon. Ha viszont sikerül a luxus érzését becsempészni a diétás ételekbe, akkor siker koronázza az erőfeszítéseiket: a legjobb fogyókúrás ételeik nemcsak kalóriaszegények és egészségesek, hanem rendkívül ízletesek is. A sportot a minőségi sportruhák és az edzés utáni kényeztetés, például a szauna vagy a masszázs tudja megszerettetni velük.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek jegyűek folyton úton lennének. Ha ezt futva. vagy gyalogolva teszik, máris megvan az edzésük. Mivel beszélgetni is szeretnek edzés közben, a legjobb, ha egy családtagjukkal együtt edzenek. Ha egyedül vannak, akkor pedig alapfelszerelés számukra a zenelejátszó. Ösztönösen a könnyű, zöldséges ételeket szeretik, így a diétájukkal általában nincs gond.

Rák (június 21. – július 22.)

A Rák jegyűek szeretnek főzni, így a legjobb, ha a konyhájukban kezdik a fogyókúra tervezését. Ha megtanulod a családtagok kedvenc ételeit egészségesen elkészíteni, a kreativitásodat is kiélheted, és a többiek támogatását is érezheted. Ne a megvonáson legyen a hangsúly, hanem azon, hogy élvezetet találj az új ízekben.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánok szeretnek társaságban lenni, és szerepelni. Vagyis a csapatsportok az ideálisak számukra, ahol a csapatkapitány szerepét is betölthetik. Egy dinamikus sporttal, amilyen a foci vagy a kosárlabda, a felesleges energiájukat is levezethetik. Ami a fogyókúrás menüt illeti, fontos, hogy az ételeik minőségi alapanyagokból készüljenek, és ízletesek legyenek.

 

Fogyókúra 02Fotó: Pixabay.com

 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz jegyében születettek könnyen elveszítik a lelkesedésüket, ha nem sikerül tökéletes eredményt elérniük. Ami viszont segít, hogy kitartsanak, az a rutin: olyan edzésprogramot és diétát kell választaniuk, ami a rendszerességre épít. Nagyon jó például nekik az időszakos böjt, amikor csak a nap egyik részében ehetnek. A pontos kivitelezést igénylő alakformáló sportok, például a pilates is a kedvencük.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérlegek nem szeretik a szélsőségeket, így nem jók nekik a radikális diéták és a túlzottan kemény edzéstervek. Ennél sokkal hatásosabb, ha az arany középúton maradnak: mindent esznek, de mértékkel, és kényelmesen, de kitartóan edzenek. A stresszoldó mozgásformák is nagyon jók nekik, így a jógastúdiók állandó vendégei lehetnek. Szeretik a társaságot és az együttműködést, így a legjobb, ha egy barátnőjükkel együtt, egymást segítve fogyókúráznak.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpiók a Mérlegekkel ellentétben a szélsőségek hívei. Jelszavuk: mindent vagy semmit, és ez az edzésre is érvényes. Ők azok, akik az intenzív edzéseket, például a kickboxot vagy az extrém sportokat választják. Az étrended megtervezésénél jó, ha figyelsz arra, hogy a rohamdiéták sosem jelentenek jó megoldást, ezekkel ne veszélyeztesd az egészséged. Egy-egy böjtös napot viszont nyugodtan beiktathatsz, a te jegyed jól bírja az ilyesmit.

 

Fogyókúra 03Fotó: Pixabay.com

 

Nyilas (november 22 – december 21.)

A Nyilas szülöttek ellensége a fogyókúrában is a kötelesség: ha az edzést és a diétázást kötelességnek érzik, máris baj van. Számukra az a jó fogyókúra, ami kalandos: egzotikus, soha nem próbált ízek, izgalmas szabadtéri sportok, amilyen például a lovaglás – ez való nekik! Mivel hamar elunják magukat a legjobb, ha az edzéseik és az étlapjuk egyaránt változatos.

Bak (december 22 – január 19.)

A Bakok önmagukhoz is szigorúak, így képesek mindig pont ugyanabban az időben edzeni, és sokáig ragaszkodnak az edzésprogramhoz. A diétájuk is a rendszerre épül: képesek például végleg elhagyni a szénhidrátot, vagy áttérni a vegán étrendre.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntők nem csak a legújabb diétatrendeket ismerik, hanem azokat is, amelyek még épp csak kezdenek divatba jönni. Az a fogyókúra a legjobb számukra, amelyben kifejezhetik különbözni vágyásukat. Nyáron korcsolyáznak, télen úsznak, és az étrend terén is az válik be számukra, amit mások meg sem próbálnak, például a szokatlan ízek társítása.

Halak (február 19 – március 20.)

 

A Halak jegyének szülöttei számára a természet a legjobb fogyókúra. Minden olyan dolog segíthet, ami ezzel kapcsolatos: a bioételek, a kertészkedés, a kirándulás, vagy az erdei séta is segít, de víz-jegy lévén az úszás is a kedvenc sportjuk. A saját kertben termelt zöldségekből készült ételekkel tudnak a legjobban diétázni.

Forrás:ripost.hu

Gyógynövényes gyógymódok allergiára, szorongásra, migrénre

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.