Már az inkák is ezt használták!

A maca növény az inkák egyik kultúrnövénye, mely vadon nő az Andok lejtőin. Peru lakói már ie. 700 óta értékes tápanyagként fogyasztották.

A maca növényt ma is a hagyományos módon termesztik, ahogyan az inkák ezt generációról-generációra átadták. A növény tulajdonságait vitalizáló táplálékként nagyra becsülték, mivel a benne található számtalan ásványi anyag (magnézium, foszfor, kalcium, cink, vas), vitamin (B1, B2, B12, C, E), magas energiatartalmú szénhidrátok megújítják, felfrissítik, új életerővel töltik fel a szervezetet.

Ezért a maca növényből készült termékeket a világon mindenütt vitalizáló, erőnlétjavító, potencianövelő szerként használják. Ez a kivételes gyógynövény mostanság hazánkban is egyre népszerűbbé válik, azonban már nem csak energianövelő hatása miatt. Kiváló élénkítőszer!

Fresh maca roots or Peruvian ginseng (lat. Lepidium meyenii) which are popular in Peru for their various health effects (Selective Focus Focus on the maca roots in the front)

Sokan azért szeretik, mert nem koffeines, mint a kávé, hanem inkább egy serkentő hatású gyógynövény, amely javítja az egészséges energiaszintet anélkül, hogy kémiai élénkítőszerekkel pusztítaná az idegrendszert. Másik igen fontos tulajdonsága, hogy nagyszerű potenciafokozó!

Egyes vélemények szerint elsősorban férfiaknak ajánlott, de mi hölgyeknek is ugyanúgy javasoljuk a fogyasztását. Az egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása. Nem jobb, vagy rosszabb a hatása egyik nemre nézve sem.

Nők és férfiak is teljes biztonsággal fogyaszthatják! A maca segítségével, egy biztonságos, hatásos, és nem toxikus módja választható a szexuális teljesítőképesség javításának úgy, hogy nem kell mellékhatásoktól rettegni. Rendszeres fogyasztása esetén, egyéb előnyös tulajdonsága is tapasztalható, ilyen például a jobb érzelmi állapot elősegítése is.

Forrás: https://napidoktor.hu/


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.