Hogyan aludjunk természetesen?

Sokan küzdenek alvás problémával és ezen nem mindenki tud segíteni. Egy természetes, de mégis hatékony alvásterápiáról olvashatunk…

B. Anikó 47 éves Somogy megyei lakos régóta szenvedett alvásproblémák miatt amikor felkereste a Benyovszky Orvosi Központot: „Elalvás előtt izomrángásaim voltak, amik nem hagytak elaludni, már féltem lefeküdni”– mondja Anikó, aki már azon gondolkozott, hogy lehetne kiiktatni életéből az alvást.

„Egy idő után nem bírtam tovább, napközben is állandóan stresszeltem és szorongtam… Ismerőseim ajánlására az interneten találtam rá a Benyovszky Orvosi Központra, ahol bejelentkezésem után pár nappal már fogadtak is. Nagyon jólesett, hogy kedvesek és megértőek voltak, rögtön segíteni szerettek volna és nem kellett hónapokig várni, mint az állami egészségügyben.”

alvás03

Egy 5 hetes kezelés után a kereskedelemben foglalkozó hölgy már gyógyszerek nélkül tud aludni: „Kifejezetten gyógyszerellenes vagyok. Korábban Lendormint szedtem, de nem jelentett teljes megoldást a problémáimra.Szimpatikus volt, hogy a doktornő a természetes gyógymódok elkötelezett híve. Már az első beszélgetésünk után megnyugtatott, majd hetente találkoztunk. Alvásnaplót vezettem, amely alapján alvásprogramot készített nekem.”

A terápiás üléseken nemcsak Anikó alvásproblémáiról volt szó, hanem az ezen tünetek hátterében meghúzódó lelki okokat is kezelték: „Ennek köszönhetően szűntek meg az alvásproblémáim is. Mindenkinek csak ajánlani tudom hogy járjon utána orvosi segítséggel a problémáinak.”

Forrás: https://napidoktor.hu/