Beleznay Endre 15 kilót fogyott!

Beleznay Endre színész, humorista sportos családból származik, de életmódja miatt ritkán tud edzeni, viszont a Szőke Kóla című film miatt 15 kilógrammot adott le, nagyon gyorsan

Sosem tudtam eldönteni, hogy humorista vagy színész? Ezúttal sem vállalkozom ennek a nehéz kérdésnek az eldöntésére. Lássuk, ő mit mond magáról.

Elvileg komoly sportember vagyok, sportos családból származom, de az utóbbi időben ez sajnos nem nagyon látszott rajtam. Elhanyagoltam az edzést, focizni is kevesebbet sikerült, mint akár egy éve. Ez többek között azért van, mert rengeteget járom az országot színházi előadásokkal és stand up fellépésekkel, ami persze csodálatos, de kicsit rendszertelen élet. Pár hete egyébként megint nekiálltam a mozgásnak, futok, súlyzózom, és újra rendszeresen focizom. Színpadi szerepeim között is több van, ami komoly mozgással jár, úgyhogy teljesen azért sosem tunyulok el.

Ennek örülök. Akkor minden oké a súlyoddal.

Határeset. Kis túlsúlyom van, még minimum 3 kilóval kellene kevesebbnek lennem a versenysúlyom felső határához. Jól haladok ezzel is, és egészségügyileg még sosem számítottam túlsúlyosnak. Amikor a Szőke kóla című filmre készültem, nagyon gyorsan le kellet adnom 15 kilót.

A low carb, szénhidrát szegény diétát választottam, és bevált. Ha nem muszáj, nem diétázom, de azért próbálom minimalizálni a bevitt cukor mennyiséget, sok zöldséget fogyasztok meg ilyenek. Több diétával szimpatizálok, de igazából egyiket sem követem állandóan.

BeleznaiEnre_480

Azt mondták a régi görögök, hogy ép testben ép a lélek is.

Ez egy nagyon mély filozofikus kérdés, majd esetleg írok egy könyvet, amiben kifejtem az álláspontomat. Egyébként nem hagyom magam hosszan belefelejtkezni lelki válságokba, gyorsan túlteszem magam a problémáimon.

Mégis bajod esik netán? Kétségbeesel, vagy…?

Megoldom. Ha fáj a fejem vagy a torkom több tisztított vizet iszom, és növelem a vitamin adagjaimat. Ha komolyabb problémám lenne, most biztosan Dr. Szegheő Péterhez fordulnék, akivel együtt készítjük A doktor című egészségügyi tévé show-t. Egyébként olyan nagyon beteg sosem voltam, de teljesen egészséges is csak ritkán.

Gyermek és ifjú koromban komoly légúti problémáim voltak, úgymint hörghurut, allergia, asztma. Aztán olvastam, hogy ezek pszichoszomatikus eredetűek, és ez a hír annyira megnyugtatott, hogy azóta, szinte teljesen tünetmentes vagyok.

Hogy telik a nyár, hogy kezdődik az ősz?

Ó, szerencsére nagyon elfoglalt vagyok. A Városmajorban mutattuk be a Budapesti Bulvárszínházzal a Szenteltvíz és kokain című darabot. Velük nyáron is játsszuk a kőszínházi évadbeli sikereinket is: Az ördög nem alszik, A szerelmes nagykövet, Négy férfi gatyában. Idén nyáron is szerepelek három musicalben, A Tenkes kapitányá-ban, a Zrínyi 1566-ban és A fejedelem-ben.

Ezen kívül a Stand up Brigáddal is járjuk az országot. Őszi első bemutatóm Magyar Attilával lesz az "Aki túsz, aki nem megyek"című darab ősbemutatójával. És a hírek szerint folytatjuk A doktor című egészségügyi show-t is.

Forrás: