Caramel: „Apaként jobban figyelek az egészségemre”

Molnár Ferenc Caramel gyakorló apukaként sokkal jobban odafigyel arra, hogy egészséges legyen, hiszen kislánya mellett minden a legjobb formában kell lennie. Bár régen nem foglalkozott azzal, hogy megelőzze a betegségeket, mára egészen másképp gondolkozik.

„Próbálok odafigyelni arra, hogy ne betegedjek meg, mert nagyon rossz lemondani egy-egy koncertet, hiszen tudom, hogy vár rám a közönség. Nem vagyok annyira tudatos a betegség megelőzésben, nincsenek konkrét praktikáim, de az utóbbi időben kicsit jobban felkészülök a hidegre. Régen simán átteleltem ingben, mert úgy gondoltam, hogy úgyis autóval járok mindenhova, nem betegszem meg – de amíg a kocsiból bementem a lakásba, pont megfáztam. Edzés után is sokszor volt, hogy abban a pólóban mentem haza, amiben leizzadtam, és ez éppen elég volt elkapni valami nyavalyát. Egyetlen rituálém van: minden koncert előtt és után erdei gyümölcsös teát iszom rengeteg mézzel, mert az jót tesz a toroknak” – mesélte Caramel.

Szép estét mindenkinek!Azért van még a világban minek örülni…Én azért vagyok boldog ebben a pillanatban,mert van egy…

Szerző: Molnár Ferenc Caramel2015. augusztus 28.

Az énekes kislánya születése óta még fogékonyabb a jó cselekedetekre, nem véletlen, hogy idén ő lett a Milka gyengédség nagykövete. Az csokoládé márka a Karácsony Express kampány keretében 10 millió forintot adományozott a Magyar Vöröskeresztnek, amelyet a segélyszervezet elsősorban hátrányos helyzetű családok mindennapjainak jobbá tételére használja fel. Caramel szerint a mai világban az egyik legnehezebb dolog kimutatni a szeretetet, ezért úgy döntött, meglátogatja a Vöröskereszt által létrehozott Családok Átmeneti Otthonát, ahol beszélgetett a nehéz sorsú családokkal, és 70 darab tiszteletjegyet ajándékozott nekik december 20-ai jubileumi koncertjére.

Forrás:

Miket használtam a megoldáshoz?

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.