Beköltöztek a Villalakók! Alekosz exe Veronika lett a hatodik

A ValóVilág 5. Villáját birtokukba vették a Villalakók. Elsőként Gergő, Seherezádé, Fecó, Kinga és Attila léphette át a Villa küszöbét, majd csatlakozott hozzájuk Alekosz exei közül Veronika.

Az este azonban nemcsak a beköltözés jegyében zajlott, mert végigizgulhattunk egy újabb beszavazó showt is. Szombat este Alekosz exei mérkőztek meg egymással a nézők kegyeiért. A bájosan naiv Veronika, a mindig pajkos Andrea, és az őrölten epekedő Barbara. A lányok elmondták, már nagyon hiányzott nekik a Villa, leginkább pedig a reggeli ébresztő hangja.

Elsőként Veronika kisfilmjét nézhettük meg. Alekosz exmenyasszonya elmondta, csalódott, hogy Alekosz őt is pofára ejtette, mert így a félreismert férfiak listája egy újabb névvel gyarapodott.

Ezután megismerhettük Alekosz Pajkos póniját, Andreát. Elmesélte mit érzett, mikor Alekosz kikosarazta. Azóta teljesen megváltozott az élete. Egész nap csak edzett, meditált és olvasott, készült a ValóVilág 5-re. Úgy érzi felkészült a nagy megmérettetésre, és arra hogy sárba döngölje Barbarát és Veronikát.

Górcső alá vettük Barbarát is, aki mára teljesen elfelejtette Alekoszt. Ehhez elhasználta a lakásban levő össze zsebkendőt. Legnagyobb vágya, hogy Villalakó legyen és hogy megtalálja a szerelmet.

Majd következtek a kortesbeszedék. A lányok utolsó esélye, hogy meggyőzzék a nézőket, nekik a Villában a helyük. Elsőként Veronika kapott szót. Alekosz exmenyasszonya elmondta, a külseje nem természetes, de a belseje igen, és ha szeretnének egy őszinte lányt látni, akkor szavazzanak rá. Majd Andrea következet, aki azért vágyik a Villába, hogy megvalósíthassa álmait. Végük Barbara is szót kapott, aki azért jelentkezett a ValóVilág 5-be, hogy bebizonyítsa, az egyszerű emberek is győzhetnek.

A kostesbeszédek után Liluék kapcsolták a Villát, hogy megkérdezzék az első öt lakótól, kit látnának legszívesebben maguk között. Gergő, Seherezádé, Fecó, Veronikának örült volan a legjobban, Kinga Andreának, Attila pedig Barbarának. Alekosz exmenyasszonyai közül végül Veronika költözhetett a Villába.

Forrás: