Jude Law és a hajbeültetés

Manapság számos közéleti személyiség vállalja fel nyíltan, hogy átesett már hajbeültetésen. Ilyen híresség Jude Law vagy Brendan Fraser.

A hajátültetés az elmúlt években egyre nagyobb teret hódit a szépségápolás körében. Manapság számos közéleti személyiség vállalja fel nyíltan, hogy átesett már ilyen jellegű beavatkozáson. Brendan Fraser, Jude Law vagy Tom Hanks is átesett hajátültetésen, de nem kell ilyen messzire mennünk mert Bajor Imre színész is nemrég esett át a hajátültetésen. Köszönhető ez talán annak is, hogy a korábbi kiforratlan vágásos (strip) technika már a múlté.

Mára már olyan technikai újdonságokkal hajtják végre a beavatkozásokat, melyek teljesen természetes hatást keltenek. A tarkótáji donor területéről a hajszálak kinyerését a legfejlettebb klinikák már az úgynevezett SafeSystem eljárással csoportosítják át oda, ahol a hajhullás, kopaszodás megindult.

judelaw_480

A magazinokból, újságokból csinos hírességek köszönnek vissza rendszerint, akik a tökéletes ápolt arcuk mellett dús hajzatukkal mutatják meg a fodrászatok legújabb trendjeit. Ilyenkor természetes reakció, hogy legbelül egyfajta irigység alakulhat ki bennünk, sőt gyengébbnek érezhetjük magunkat.

Pedig a hírességek is emberek, nekik is van gyengeségeik, vagy szenvedtek korábban ők is olyan problémákkal, mint például a hajhullás, kopaszodás. Szerencsére a hajátültetés lehetősége hazánkban már nem csak a híres és gazdag emberek kiváltsága. A kopaszodás leggyakoribb oka az örökölt génjeinkben található, nem érdemes tehát okolni önmagunkat, hisz ez bárkivel előfordulhat.

Hála a mai modern technikai vívmányoknak a kopaszodásra már van természetes megoldás. Ha pedig lehet tenni ellene, akkor egész biztos, hogy a beavatkozás után nagyobb önbizalommal fogunk rendelkezni és sokkal jobban fogjuk érezni magunkat. Ettől még persze nem fogunk szerepelni egyetlen címlapon se, de a hírességek bőrébe is kevésbé akarunk majd belebújni.

Forrás: