Zoltán Erika: „Zavartak a plusz kilók”

Öt éve szenvedtem súlyfeleslegtől, ami nagyon zavart. Visszagondolva rájöttem, hogy az utóbbi 3-4 évben a változókori hormonális változások miatt nem sikerült leadnom a plusz kilókat: tinédzserkoromban is átestem egy olyan időszakon, amikor hirtelen több tíz kilóval nehezebb lettem, ám akkor egy év alatt leadtam a felesleget. Idősebb korban azonban már nehezebben megy a fogyás.

Sok féle módszerrel próbálkoztam, többek között két héten át tartottam léböjt-kúrát, amit nagyon nehéz volt betartani, ráadásul eredménytelen is volt, mert két kilóval nehezebb lettem. Ebben az időszakban annyira zavart a súlyom, hogy nem szívesen néztem vissza magam a tévében sem.

Februárban, a születésnapomon határoztam el, hogy adok még egy esélyt magamnak, ám ezúttal engem talált meg a fogyókúra: egy Protissimo nevű cég állított össze számomra proteinben gazdag étrendet. Ennek köszönhetően augusztusra 10 kilótól szabadultam meg.

Most nagyon jól érzem magam a bőrömben, éppen ezért is vállaltam el, hogy a Mozdulj! Közhasznú Egyesület november 22-i jótékonysági divatbemutatóján is színpadra lépek. Most is odafigyelek arra, hogy milyen ételeket fogyasztok, mert nem szeretném elölről kezdeni a fogyást, és ki tudja – hátha leszalad még néhány kiló.

Fotó: TV2

Forrás:

Miket használtam a megoldáshoz?

Válaszolj