Varga Feri és Balássy Betty a házasságról beszélt!

Balássy Betty és Varga Feri házasságukról és életükről meséltek…

A házasságról milyen képélt benned?

Varga Feri: A házasságról semmilyen képet nem alkottam. Az a helyzet, hogy csak a párkapcsolatról voltak gondolataim – hogy hogyan lehet élni együtt, két embernek, hosszú távon. Az első házasságom nem sikerült – mivel elváltam -, de bízom benne, és úgy néz ki, hogy ez a második sikerülni fog.

A házasságkötésetek hogy történt Bettyvel?

Varga Feri: Egyszerűen elmentünk Rodoszra, és összeházasodtunk.Szép volt a templom, gyönyörű volt a hely, egy pap összeadott minket.

Mit kellett mondani a pap előtt?

Varga Feri: Azt, hogy igen. Azon kívül semmit, mert görögül beszélt. Volt egy tolmácsunk, de a szertartást nem tolmácsolta – nem tudnám visszamondani, hogy miről beszélt a pap.

Varga_Feri_Balassy_Betty5

A házassághoz vezető út neked milyen volt?

Balássy Betty: Eszembe sem jutott, hogy én valaha meg fogok házasodni. Amikor megismertem Ferit, mondtam is, hogy ki van zárva, hogy én valaha férjhez menjek-maga a házasság engem abszolút nem vonzott. Aztán, azt kell, hogy mondjam: nyugalmat ad ám az embernek, amikor ott van mellette a társa. Tudod, hogy összetartoztok – és ez kifelé is kommunikálva van..

Róluk:

Varga Ferenc  magyar énekes, a Megasztár 3 szériájának 2. helyezettje, 2006-ban az „Év Férfi Hangja”. "Civilben" két gyermeke édesapja, akik még a művész első házasságában születtek.

A verseny után felkérték Varga Ferit és Balássy Bettyt az Egy bolond százat csinál című film főcímdalának feléneklésére, amiből később klip is készült.2007. áprilisában jelent meg első közös lemezük, mely az Ébredni valakiért címet kapta, amely a duettek mellett mindkettejüktől halható szólódalok is.

Forrás: