Válik Angelina Jolie és Brad Pitt

Angelina Jolie hétfőn beadta a válókeresetet Brad Pitt ellen, “kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva – írta meg kedden a TMZ.com celebportál.

Szinte hihetetlen, de véget ért Hollywood álomházassága: Angelina Jolie hétfőn benyújtotta a válókeresetet.

Bejelentette, hogy meg akarja kapni hat gyermekük felügyeleti jogát. A színésznő arra kérte a bíróságot, hogy Pittnek láthatást biztosítson. A TMZ szerint érdekes, hogy nem folyamodott a gyermekek közös felügyeletéért Pitt-tel, csak közös jogi felügyeletet kérvényezett.

A házaspárhoz közel álló források szerint Angelina azért döntött a válás mellett, mert nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik. Különösen elszomorítják nevelési módszerei – írta a portál, amely úgy tudja: nincs “harmadik személy”, aki miatt tönkrement volna az álompár házassága.

Jolie-t a válási ügyekben sztárügyvédként emlegetett Laura Wasser képviseli. A színésznő nem akar férjétől tartásdíjat. A különválás időpontjaként 2016. szeptember 15-ét jelölte meg.

angelina jolie

A pár 2004-ben talált egymásra, de amikor a Mr. és Mrs. Smith forgatásán összejöttek, még senki nem gondolta, hogy kilenc év szerelem után kimondják a boldogító igent.  Ám házasságuk korántsem volt felhőtlen, az első komoly feszültséget is a gyerekek okozták. Ekkor Bradnek nem tetszett az, hogy Angelina örökbe szeretett volna fogadni egy újabb gyereket.

A TMZ.com szerint nyilvánosan júliusban látták őket utoljára együtt, amikor ikergyermekeiket, Knoxot és Vivienne-t Nyugat-Hollywoodba vitték egy születésnapi reggelire.

Forrás: Hirado


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.