Szeszélyes Szekeres Adrien!

Szekeres Adrien nevét ma már mindenki ismeri Magyarországon. Az énekesnő a női szeszélyről mesélt a Sztárportrénak.

Szekeres Adrien énekhangját ma már mindenki felismeri. Az énekesnő szigorú napirend szerint él és elmondása szerint az élete során megpróbál mindenre időt szakítani.

"Királynői állapot, amikor az ember lebeg tíz centivel a föld fölött, senki nem fontos, talán csak ő – változtathatja a kedvét, a
hangulatát, a programját, mindent. Azoknak az embereknek, akik olyan szigorú napirend szerint élnek, mint én, ez nem nagyon fér bele.

szekeresadrienn

A szeszély az, amikor valaki kicsit kiszámíthatatlan, vagy éppen olyan hangulata van, amilyen az időjárás – azt gondolom, hogy mostanában a nőkre ez nem is annyira jellemző. Nagyon komoly az a teher, amit visznek – ami a családot, a munkát, esetleg a karriert illeti -, és ebbe igazán nem fér bele az, hogy az ember szeszélyeskedjen, hanem inkább kőkeményen próbálunk helytállni."– Meséli az énekesnő.

Adrien szerint a férfiak sokkal szeszélyesebbek, mint a nők."Nagyon sok helyen látom magam körül, hogy a férfiak nagyon szépen megcsinálják a munkájukat – ezen a téren kiveszik a részüket a közös életből -, és azon kívül pedig kicsit lebegnek. Arról nem is beszélve, ha betegek, akkor meg akarnak halni rögtön – ha allergiásak, akkor vége van a világnak. Tehát egy kicsit azt érzem, hogy a nők sokkal racionálisabbak talán, mint a férfiak mostanában, vagy sokkal inkább kötelességtudóak…

sztarportre16

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás: