Skótszoknyába ugrott Király L. Norbi!

Christopher Lambert, Mel Gibson, Sean Connery – nosztalgikus hősök, akiket a férfiak és a nők egyaránt imádnak, és akik bebizonyították, hogy az igazi férfi bizony szoknyát is hord.

A hazai sztárok ellesték a skót módit, és rendhagyó bulin köszöntötték a nyarat, ahol a szebbik és az erősebbik nem képviselői egyaránt szoknyában múlatták az időt.Rendhagyó módon ünnepelték a nyár beköszöntét a sztárok, és nemre való tekintet nélkül szoknyát húztak. A férfiak nem új divatot kívántak teremteni, csupán skót szokás szerint mulattak, és dudával, whiskyvel valamint humorral fűszerezett játékokkal nyűgözték le a hölgyvendégeket.

A Fajdkakasos Skótszoknya Partin az Apollo23 tagjai és Király L. Norbi vitték a prímet, akik a skót játékok vicces változataiban versengtek egymással: mini farönkökkel egyensúlyoztak, tojással szlalomoztak, majd a Famous Grouse whisky ikonját, a fajdkakast mázolták a falra bekötött szemmel.

kiralylnorbi_480

A művészinek cseppet sem nevezhető alkotásokat az Irigy Hónaljmirigy tagja, Sipos Peti bírálta el, aki a baráti csipkelődés mellett kedveskedett is a játékosoknak, és ivókehelynek is kiváló kupákkal díjazta a teljesítményüket.„Nem is tudom, hogy valaha részt vettem-e ügyességi játékban. Talán az óvodában utoljára. Mindenesetre örülök, hogy nem koptak el a reflexeim, és sikerült megnyernem a versenyt” – árulta el Király L. Norbi, aki hamarosan apai örömök elé néz, így a legjobbkor jött a régi emlékek felidézése.

Az Apollo23 a második helyezettnek járó serleget vitte haza. René, Tamás és Tibor azonban a skót öltözetet élvezték a legjobban. „Teljesen új élmény ez a szoknyás világ” – mesélték nevetve a fiúk. „Először ódzkodtunk az öltözettől, de hamar rájöttünk, hogy kár volt. Nagyon kényelmes és praktikus, és ha utcán nem is, de egy farsangi partin még biztos fel fogjuk venni.

A hagyományteremtő Skótszoknya Parti, köszönhetően a fiúk lelkes kakaskodásának, Vastag Csaba dalbemutatójának és Skócia méltán híres whiskyjének, fergeteges hangulatban telt: a nyárköszöntő bulin hajnalig ropták a táncot a vendégek.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás: