Kylie Minogue az AIDS ellen!

Alec Baldwin, Janet Jackson és Kylie Minogue is társelnök lesz az idei amfAR gálán, a cannes-i filmfesztivál idején tartott, az AIDS elleni küzdelmet szolgáló jótékonysági rendezvényen.

A Film az AIDS Ellen elnevezésű rendezvényt 19. alkalommal tartják meg a Croisette-en. A május 24-i gálát árverés és szórakoztató műsor kíséri, a befolyó összeget pedig az AIDS elleni kutatást támogató alapítvány (amfAR) kapja.

kileyMinogoe_480

A korábbi aukciós tételek között olyan különlegességek szerepeltek, mint egy csók az Alkonyat sztárjától, Robert Pattinsontól vagy Madonna Chanel-táskája, amelyből csak egyetlen darab készült. Az amfAR elnöke, Kenneth Cole mellett társelnökként szerepel még Alec Baldwinon, Janet Jacksonon és Kylie Minogue-on kívül Milla Jovovich, Karl Lagerfeld divatcézár és Harvey Weinstein producer, az Oscar-díjas A némafilmes sztárja, Berenice Bejo, a film rendezője, Michel Hazanavicius, valamint Aisvárja Rai bollywoodi színésznő is a ceremónián.

A Film az AIDS Ellen rendezvényt 1993-ban szervezték meg először Cannes-ban, az eltelt évek során több mint 70 millió dollárt gyűjtöttek össze a gálákon az AIDS-kutatás javára.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás: