Katie Holmes titka: vitamin és testmozgás

Vajon hogyan képes munka közben is figyelni a tökéletes külsőre? Katie azt mondja, inkább csak próbálkozik, de valódi titkai és tippjei nincsenek.

Nehéz elhinni a sugárzó Katie Holmesról, hogy csak a véletlennek köszönheti, hogy mindig tökéletesen néz ki, pedig azt mondja, nem igazán fordít időt a rendszeres mozgásra. "Olyan helyen nőttem fel, ahol mindenki rettenetesen sportos volt, én viszont sajnos nem tartozom közéjük." – mesélte egy korábbi interjúban. De a családja nagyon egészségesen élt, és erre az egyik legjobb példa, hogy még hálaadás előtt is közösen indultak futni. "Sosem értettem, mire jó ez, de a szüleim azt mondták, a pulykaevés előtt ezt muszáj megtenni."

Katie apja amúgy is nagyon ambiciózus férfi, és családja minden tagjától ugyanezt várta el. A testmozgást tehát a színésznő ma is nagyon fontosnak tartja, még akkor is, ha közben kénytelen beismerni, hogy néha a munka olyan hosszú időre lefoglalja őt, hogy utána már nem jut ideje "jó kislánynak" lenni és intenzíven edzeni.

Próbál minél egészségesebben táplálkozni és igyekszik leginkább élelmiszerekkel bevinni a szervezetének szükséges vitaminokat.

13411

Persze néha muszáj kirúgni a hámból, ilyenkor Katie a kedvenceit fogyasztja: kelt tésztás sütemények, vajas pattogatott kukorica, zöldséges hamburger hagymakarikákkal, és salsa-szószba mártogatott perec. Mindezt vaníliás lattéval és diétás kólával fejeli meg.

És hogy mit csinál Katie, amikor nem dolgozik, vagy nem kiadós evéssel jutalmazza meg magát egy-egy jól sikerült munkáért? Nos, a kedvenc tevékenysége a vásárlás, de rendszeresen táncol, megmaradt a futás iránti szeretete is, ami gyerekként vált rendszeres szokásává, és persze szeret filmeket nézni, olvasni és zenét hallgatni.

Forrás: