Jótékonykodik Bruce Willis!

Megválna idahói síparadicsomától Bruce Willis, de miután az eladásra meghirdetett területre senki sem csapott le, a hírek szerint inkább elajándékozná valamelyik közhasznú szervezetnek.

Megválna saját bejáratú síparadicsomától Bruce Willis, aki a hírek szerint el akarja ajándékozni az idahói létesítményt. A hollywoodi filmcsillag már tájékoztatta a helyi hatóságokat, hogy készen áll egy közhasznú szervezetnek adományozni a síparadicsomot – jelentette az Idaho Mountain Express című lap.

Bruce Willis az 1990-es évek végén tett szert a Sun Valley ismert síparadicsomtól egyórányi autóútra fekvő kisebb, 465 hektáros létesítményre, amely három felvonóval üzemel, 434 méternyi szintkülönbséget leküzdve. A színész már azt megelőzően is sokat időzött Idaho államban: 1998-as válása előtt nejével, Demi Moore-ral és három lányával látogatott sokszor a családnak a közeli Haileyben lévő farmjára.

brucewillis_480

Ezt a vendégházat, tornatermet és csúszdás úszómedencét is magában foglaló ingatlant a filmcsillag már tavaly óta árulja 15 millió dollárért. A közelben lévő, The Mint nevű saját bárját és éjszakai lokálját már 2010-ben piaca dobta 6 millió dollárért, de mivel nem akadt rá vevő, ezt már 4 millióért is odaadná.

Willis egyébiránt a napokban újra apa lett, Emma Heming modelltől – akivel három éve házas – kislánya született. A pár Beverly Hillsben lakik.Az Egyesült Államokban már 30 nonprofit sípálya működik.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás: