Ian Somerhalder nem csak issza a vért, adja is

A Vámpírnaplók rosszfiúja Ian Somerhalder elárulta, hogy szerinte mi kell a nőknek!

Többek között azt is megtudhattuk tőle, hogy nem csak issza, adja is a vért, és többeket arra ösztönöz, hogy tegyenek hasonlóképp.

Ian, ahogy tőle megszokhattuk, interjúk tömkelegét adja no nem azért, mert feltűnési viszketegségben szenved, hanem mert mi, nézők nem bírunk betelni vele. Egy francia lapnak elmondta, hogy mit gondol az Alkonyat-filmekről, és szerinte mi az, amitől ellenállhatatlanok a mai kor vámpírjai.

Mit szólsz a Twilight-okhoz?

Ian elővesz egy üveg bort és átadja a riporternek, azzal a feltétellel, ha nem említi meg újra az Alkonyatot. De aztán természetesen hozzáteszi:

"Csak viccelek, nagyon szeretjük a sztorit, ez vitte fel a vámpírok dolgát! Ha nincs Edward és Bella, akkor valószínű én sem bújhatnék Damon bőrébe. Amit kifejezetten sajnálnék, mert nagyon csípem őt!"

Szerinted mi az, ami ennyire sikeres a vámpírtörténetekben?

"A dolog filozófiája. Amikor ezek a lények "világra jöttek", tudták az emberek, hogy kell ilyen. Meg kell jelölni azokat, akik nem ebbe a világba valóak. Kitaszítottak voltak, egészen mostanáig. Kell az a lény, aki rettenetesen szexi, aki mindenkinél könnyebben meg tud szerezni egy csodaszép nőt, és aki tulajdonképpen egy szörny, de a lelke mélyén érzéki, és gondoskodó. Kell az a mai nőknek, hogy mindenkinél erősebb férfit teremtsenek maguknak, kell az a szenvedély, ami bennük van.14450

Azt üzenem a férfitársaimnak, hogy kössük fel a nacit. Gondolj csak bele, hogy a testednek azon a részén harapnak beléd, ami az egyik legérzékenyebb, és iszonyatosan kívánatos. Ha egy nő már annyira közel enged magához egy ilyen ragadozót, hogy a nyakát csókolhassa, nagyon meggyőzően kell alakítani a szépfiút! Érzed, hogy lüktet a vér, és ha még kíván is, akkor még erőteljesebb vágyat érzel, hogy megkóstold. És az az illat! Imádom!"- mondta nevetve Ian. Nem mintha nőket kóstolgatnék éjszakánként, de néha lennék igazi démon Damon bőrében.

De előfordul, hogy férfiak vérét is isszátok!

"Az csak kaja!"– mondta Ian legyintve. "A nő a kihívás, a desszert, és finomabb is!"

Milyen a vércsoportod?

"A negatív. Szoktam is vért adni, nem csak inni. Bár amikor a tetkómat csináltattam, várnom kellett egy évet a fertőzésveszély miatt. Szerintem próbáld ki te is, olyan sápadt vagy, a vércsere jót tenne!"

Forrás: