Érzelmes Baricz Gergő!

Óvatos lett az utóbbi időben a lányokkal Baricz Gergő, az X-faktor tehetsége – úgy érzi, megfejtette, miért nem jöttek össze korábbi kapcsolatai.

Nem érdeklik a kalandok Baricz Gergőt, az X-faktor tehetségét – a fiatal fiú komoly kapcsolatokban hisz és romantikus típus, bár ez véleménye szerint nem mindig előnyös. Úgy érzi, megfejtette, miért járt pórul korábbi kedveseivel: túlságosan kimutatja az érzelmeit, és ezzel elijeszti a párját. Ma már, ha megszeret valakit, nem mondja el azonnal az érzéseit.

Gergő nem hisz benne, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Az olyan lányokat kedveli, akik hozzá hasonlóan romantikusak, a kicsit zárkózottabb, szerény, keveset beszélő hölgyek vannak nála előnyben, akik elpirulnak, ha hozzájuk szól az ember. A tisztaságot szereti bennük.

A 800 lelkes faluból, Borzontról származó Gergő nem tagadja: kevés az önbizalma, de alázatos és szerény szeretne maradni a tehetségkutató után is. Az önbizalomhiány pedig még nagyobb teljesítményre sarkallja – írja az Epizód.

nz3sh981

Baricz Gergő a legutóbbi adás során másodszor szembesült azzal, hogy számára is véget érhet perceken belül az X-faktor.

A fiú nagy meglepetést okozott azzal, hogy míg korábban rockos dalokkal kápráztatta el a közönséget, most Péterfy Bori Hajolj bele a hajamba című dalával robbant be a színpadra. Valójában paródiát adott elő, de az egyáltalán nem volt bántó.

A zsűrit megnevettette, de Malek Miklósnak nem igazán tetszett a produkció. A True Blood-főcímzene azonban az ő tetszését is elnyerte.

A szombati adás végén azonban neki és Nagy Feró mentoráltjának, Kováts Verának kellett összecsapnia – hogy eldőljön, ki megy, és ki marad. A mentorok nem tudtak dönteni kettejük között.

A 2:2 arányú szavazatot követően a nézők választottak: Kováts Vera búcsúzott az X-faktortól, Gergő folytathatta a versenyt.

Forrás: