Bikram jógával erősítik szervezetüket a sztárok

Izzasztó hőség és nyakatekert mozdulatok. Elsőre ijesztőnek tűnhet a jóga egyik legkülönlegesebb ágazata, a bikram, ám Horváth Éva és Kiss Ádám számára ez az egyik legjobb sport.

Közös bikram jóga órán vett részt Horváth Éva és Kiss Ádám. A csinos műsorvezető és a népszerű stand up comedy-s alaposan megizzadt az edzés során, ezt azonban egyikük sem bánta, ugyanis gőzerővel készülnek egy őszi rendezvényre, ahol még több olyan jógafajtával ismerkedhetnek meg, amelyekkel felkészíthetik testüket és lelküket a téli időszakra.

Izzasztó hőség és nyakatekert mozdulatok. Elsőre ijesztőnek tűnhet a jóga egyik legkülönlegesebb ágazata, a bikram, ám Horváth Éva és Kiss Ádám számára ez az egyik legjobb sport. Az RTL Klub műsorvezetője és a népszerű nevettető most közösen vett részt egy budai bikram jógastúdió óráján, ugyanis együtt készülnek a novemberi Test és Lélek Napjára, ahol további módszereket ismerhetnek meg, amelyekkel megőrizhetik testi és lelki egészségüket.12532Horváth Éva másfél éve él a bikram jóga bűvöletében, ám szeretne másfajta jógagyakorlatokat is kipróbálni. ?Sajnos nagyon kötött izomzatom van, de a bikram segít abban, hogy megfelelő módon el tudjam lazítani az izmaimat. Nagyon várom már az AVON novemberi rendezvényét, hogy végre kipróbálhassam a bodyART-ot és az astanga jógát, amelynek Madonna is köszönheti csodálatos alakját.? ? árulta el Éva, aki csak a rendezvény előtti napokban áll meg pihenni, hogy a lehető legtöbb órán vehessen részt.

Kiss Ádám sem először vett részt izzasztó jógaórán, kedvesével próbálta ki először azt. ?A barátnőm nagy rajongója a bikramnak, ő vitt el egyszer egy órára. Akkor azt hittem, hogy elromlott a terem fűtése, azért van olyan meleg, de felvilágosítottak, hogy ennek a jógafajtának az a lényege, hogy hőségben végezzük a gyakorlatokat. Nagyon tetszik ez a fajta mozgás, ezentúl gyakrabban járok el a barátnőmmel az edzésekre.? ? mesélte mosolyogva Ádám, aki humoristához méltóan a Test és Lélek Napján a hahota jóga rejtelmeit szeretné felfedezni, amelynek lényege a nevetés.

Forrás: