40 kilótól szabadult meg a TV2 sztárja

A TV2 Sztárban Sztár leszek! első szériájából megismert Sebestyén Katja körülbelül egy éve adott életet kislányának, Patríciának, ami után rekordsebességű fogyásnak indult, mostanra nem kevesebb, mint negyven (!) kilóval mutat alatta kevesebbet a mérleg, ami elképesztő teljesítmény.

“Nagyon szeretek babakocsival futni, bár ami van, az nem igazán alkalmas erre, de így is megoldom. Szerencsére nemsokára lesz egy olyan járgányunk, amit kifejezetten erre találtak ki. A napokban ünnepeltem a 40. szülinapomat, a páromtól futócipőt kaptam, amit nemrég felavattam” – mesélte vidáman korábban a Borsnak Katja, aki két hónap leforgása alatt közel 30 kilótól szabadult meg.

“Ennek nagy része a vizesedésnek tudható be, úgy 20 kiló ment le a szülés utáni első hetekben” – tette hozzá akkor.

Kíváncsiak voltunk, most hogy áll a fogyókúra-projekt, ezért megkerestük a mindig vidám énekesnőt, aki elárulta, most stagnál a súlyvesztés, ám ő egyáltalán nem aggódik.

Most megállt kicsit a dolog, amit a fogamzásgátlónak tudok be, de negyven kilót már így is ledobtam. A célom, hogy kilencven kiló alatt legyen a súlyom, és akkor jöhet is az újabb baba, Patrícia lányom testvére. Ezt azért akarom megvárni, mert minél kisebb súllyal esem teherbe, annál nagyobb az esély, hogy nem szedek fel annyit. A férjem, Péter persze így is imád, sőt, amikor megismert, akkor százhúsz kiló voltam, szeretett ő úgy is, szóval az önértékelésem teljesen rendben van” – árulta el a Ripost-nak Katja.

Olvasd el ezt is!

45 kilót fogyott az X-Faktor egykori sztárja

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.