VV Kinga hazudott? Videóval!

A Villalakók visszanézhették, hogyan kezdett ki egymással Kinga és Gergő, Seri mellett Attila is kiborult a látottakon. Peti beismerte, Veronika többször nála töltötte az éjszakát, a lány viszont tagad.

Attila már az ex-lakók érkezése utáni reggelen kikívánta társait a Villából. Seri nem mondta ki, hogy ő is örülne a távozásuknak, de láthatóan egyetértett Attilával. Közben Cristofel nyomozott. Eszter úgy gondolja, Petinek nincs oka ilyen történeteket kitalálni, bár leszögezte, nem tud semmit, csak ez a véleménye. Cris kihívta a nyugiba barátnőjét, hogy kikérdezze. A Skalpvadász hajlik arra, hogy a Veteránnak higgyen, mert Veronika azt sem mondta el, hogy ott aludt nála.

Mivel a féltékeny szerelmes nem járt sikerrel barátnőjénél, félrehívta Petit. Aki elmondta, hogy többször is nála aludt a lány és történt köztük ez-az, de nem szerelmes belé. Cristofel megköszönte a Veterán őszinteségét. Aztán Shadival is beszélgetett, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy ő szolgáltatta a fedősztorit a legutóbbi Petivel töltött éjszakához.

Vera szerint Gergő szándékosan ment rá Serire a beköltözése után, hogy ettől váljon érdekessé és csak használta a lányt saját érdekeit előrehelyezve. Gergő visszaszólogatott Verának, mire Seri ideges lett és ő is az Alfahímre olvasta a tetteit. A veszekedés egészen addig zajlott, amíg Attila közbe nem kérdezett, hogy mi az igazi vád Gergő ellen? Próbálta lezárni a vitát, de nem sikerült, ekkor Eszter is beszállt és a barátnője mellé állt.

A szembesítésnek sírás lett a vége. Ezután a nappaliban a lakók visszanézték, hogy hogyan flörtölt egymással Kinga és Gergő és azt is, hogy a Cselszövő elmondta Dyának: neki tetszik az Alfahím. A páros a fürdőben játszott, miközben az Alfán nem volt egy szál ruha sem. És a randi is igen jó hangulatban telt. Attila is kiakadt, nemcsak Seri. Kinga haza akart menni, mert nem bírta idegileg ezt a helyzetet. Gergő meg akarta fékezni a lányt és Dya is. Attila Peti társaságában ostorozta magát, hogy mekkora barom, amiért még ő védte Kingát, pedig tudta, hogy minden igaz volt, amit Vera megírt a titoklevelében.

Fecó Shadival beszélgetett a Kiválasztásról, érezte, hogy rá fog kerülni a zöld kendő. Seri is meg volt győződve róla, hogy ismét mennie kell. A végeredményt már tudjuk, valóban Fecó lett az egyik Párbaj-hős, a Kihívó. Kinga és Csaba lelkesítette Fecót, aki elsírta magát a Kiválasztás után. Attila biztos benne, hogy a Dumagép fülénél fogja kirángatni őt párbajozni és nem örül neki.

Cristofel a hálóban próbált ismét tisztázni Veronikával és Petivel, de egyetlen szóra sem méltatta őt a barátnője, rögtön sírásra állt a szája, végül Cris kettesben hagyta a titokban találkozgató párost. Veronika sírt, mert mindenki őt gondolja rossz fejnek a történtek miatt, pedig szerinte Cristofel ugyanannyira hibás, mint ő. Majd azt mondta Petinek, hogy túllőtt a célon, a Veterán viszont azt bizonygatta neki, hogy megmentette saját hazugságától, és hogy szereti őt. Veronika ezután a nyugiban zokogott egyedül, a takaró alatt.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.