Mit csináljon egy szingli az ünnepek alatt?

A kérdésre a válasz: ismerkedjen – legalábbis a Reggeli műsorának párkapcsolati szakértője szerint.

A hétvégék, az ünnepek a családoké. Nagyon nehéz dolga van az egyedülállóknak, hiszen pártalanságuk miatt (amennyiben a családi kötelékek sem túl szorosak) nincs igazán kivel megosztaniuk az ünnepek idején ”rájuk szakadt szabadidőt”. Érdemes ilyenkor mindenképpen mások társaságát keresni. Lehetnek ezek barátok, a család vagy éppen egy pártalálási célnak megfelelő közösségi esemény.

A szinglik párválasztó lesein a leglényegesebb a kölcsönös szimpátia. Olyan közeget kell keresni, ahol biztonságban érezzük magunkat. A hasonló érdeklődés, egy figyelemfelkeltő hang vagy éppen egy kellemes illat, mind szimpátiát ébreszthetnek a másik félben. Érdemes nyitnunk a lehetőségek felé. A társkeresők leginkább az első családalapítás előtt vagy egy második, harmadik újrakezdés reményében tűnnek fel a párkereső programokon.

Leginkább a másik nem érdeklődését felkeltő programokon kell részt venni, ha párt szeretnénk találni magunknak. Ez amiatt fontos, mert ahol sok hölgy fordul elő, ott nagyobb eséllyel kelti fel egy férfi a hölgyek figyelmét. A férfias programokon pl.: egy bowlingozáson pedig az urak szeme könnyebben megakad a csinos hölgyeken.

Az élet leghétköznapibb pillanataiban is felkeltheti valaki a figyelmünket. Járjunk nyitott szemmel az ünnepek alatt is!

Forrás: