Szívszaggató: Megszólalt Csollány Szilveszter felesége

Rengeteg ember vett részt Csollány Szilveszter temetésén: neves sportolók, politikusok, barátok rótták le a tiszteletüket az olimpiai bajnok sportoló előtt.

Az utolsó útjára már csak a családja kísérte el, a temetés után pedig megszólalt a felesége, Csollány Judit, aki először nyilatkozott szeretett férje halála óta – számol be az NLC.hu.

Csollány Szilveszter 2000. szeptember 24-én. Fotó: Földi Imre / MTI)

Szavakban leírhatatlan a fájdalmuk. Elment a világ legjobb férje, életem szerelme, a világ legjobb édesapja. Mindenki a nagyszerű sportolót, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornászt ismeri, aki 49 évesen egyedül felkészült, és lefutotta a maratont. Azt azonban talán már kevesebben tudják, hogy mindene volt a családja, a gyerekei, bármit megtett értük, kislányunk allergiája miatt még főzőtanfolyamra is járt. Sokszor mondta: ha a család boldog, nincsen gondod! Imádta a természetet, itthon kertészkedett, sokat kirándultunk, utaztunk, szerette a művészeteket, még zongorázni is megtanult autodidakta módon, sőt komponált is. Egy fantasztikus sportkarrier után varázslatos, kiteljesedett családapa lett. Semmi baj, megyünk tovább – ez volt a szavajárása, ebből próbálok most erőt meríteni. Kimondhatatlanul hiányzik…” – mondta a Magyar Torna Szövetségnek.

Olvasd el ezt is!

Ez menthette volna meg Csollány Szilveszter életét

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Egy válasz

 1. jáger lászló

  Sajnos
  az emberi élet véges
  Nem mindenkinek jut ebből 100 év Pedig sokan +érdemelnék!!! .
  csak ennyi

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.