Varilux 4D – Szemmérés a domináns szemre optimalizálva! (x)

Varilux S 4D a világ első multifokális szemüvege, amely korlátlan látásélményt és gyorsabb reakcióidőt biztosít. Keresse a Varilux Mester optikai üzletekben!

varilux_essilor_640

Most először egy olyan új multifokális szemüveget mutathatunk be, amely korlátlan látásélményt és gyorsabb reakcióidőt biztosít. Ez a Varilux S 4D, az Essilor legújabb fejlesztése, amely áttöri a multifokális lencsék eddigi korlátait és új dimenziókat nyit a személyre szabás tekintetében.

A Varilux S 4D multifokális szemüveglencse

A Varilux S 4D lencsék gyártási technológiáját 13 szabadalom védi. 3 forradalmi újításon alapul, amelyek mindegyike hatalmas áttörésnek számít az optikai iparban.

varilux_3ujitas640

3 forradalmi újítás

4D szemmérés üzletünkben, ahhoz, hogy a szemüveglencse valóban személyre szabott legyen és arcod, tekintési szokásaid, valamint szemeid valamennyi tulajdonságát magában hordozza!

A Varilux Mester optikai üzletekben a látásvizsgálaton felül 4D szemmérést végzünk. A mérés során a kiválasztott keret segítségével a keretviselési és fiziológiai tulajdonságaid határozzuk meg. Ezután megállapítjuk az olvasótávolságot és lemérjük az ún. Eyecodeot, szemed egyedi kódját. Ez lényegében a szem forgásközéppontja, amelynek meghatározása és a szemüveglencse gyártása során történő figyelembevétele 5-ször pontosabb látásélményt eredményez.

Végül, de nem utolsó sorban meghatározzuk a domináns szemet, amely elengedhetetlen a tökéletes személyre szabáshoz.

varilux_essilor_gep640

Tudtad?

A domináns kezünkhöz hasonlóan (azaz, hogy jobb vagy balkezesek vagyunk) van domináns szemünk is. Ez vezeti a szemmozgást, tehát ez a szem érkezik meg először a célpontra. A domináns szem figyelembevétele a szemüveglencse tervezése és gyártása során kulcsfontosságú, hiszen olyan szemüveget készíthetünk az számodra, amely valóban korlátoktól mentes látásélményt nyújt.Látogass el a hozzád legközelebbi Varulux Mester üzletbe és légy vendégünk egy díjmentes 4D szemmérésre és személyes konzultációra!

varilux_piros_csik


varilux_logo320

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.