TerméSzeszes ápolás – Házi praktikák alkohollal

Az alkohol, a szeszes ital remek hatással van ránk, a bódító befolyásolásán felül is. Pontosabban kívül. Kiváló házi praktika szépüléshez!

Miért legyen az alkohol a barátunk?

Az alkoholt meg lehet inni. Tudjuk, tapasztaltuk. Sok emberben viszont fel sem merül, hogy ennél jóval bölcsebb dolgokra használható még fel. Régi praktika a felszíni sérüléseket alkohollal leöntve fertőtleníteni, de ki gondolta volna, hogy házi praktika is és segítségével bársonyos bőrre tehetünk szert, vagy akár még ennél is többre?! Önmagában kiválóan alkalmazható a bőrünk tisztításához, szárításához, a lázas test lehűtéséhez, de izzadásgátlóként is remekel.

– Egy módszer kizárólag elszántaknak!

Amire szükségünk lesz: só, méz, némi vodka és egy szauna. A kabinban eltöltött tíz perc eltelte után, ha már kellőképpen folyik rólunk a víz, dörzsöljük be egész testünket sóval. Újabb negyed óra leforgása után tapasztalni fogjuk a fűszer hatását, mely elősegíti, hogy a szervezetünk eszméletlen mennyiségű folyadékot adjon le. A következő lépés a méz. A mechanizmus nagyon hasonló az előbbihez. Szaunából ki, mézzel bepácolva vissza.

so43

Ücsörgés a korábban begyakorolt ideig. Nem kell megijedni, a vodka nem szíverősítőként funkcionál, ugyanis az orosz csodaital szintén a sós-mézes testünkre – nem pedig bele ? kerül. Egy rövid ideig még élvezhetjük a meleget, majd következhet a jól megérdemelt zuhany. A kissé macerásnak tűnő módszer rendszeresen megismételve kifejezetten alkalmas a cellulitisz kezelésére.

Egyszerűen nagyszerű házi praktika vízhólyag ellen

Az olykor nagy bosszúságot okozó vízhólyagokat is könnyedén eltüntethetjük az alkohol segítségével. Ehhez mindössze egy lenvászon anyagot kell alkoholba áztatni, majd azzal bekötni néhány órára az érintett területet. Legegyszerűbb módja, ha lefekvés előtt bugyoláljuk be magunkat, reggelre pedig a hólyagnak csak a hűlt helye marad.

sör4

Habos élvezet pohár helyett a fürdőben – Sör

Férfiak előszeretettel fogyasztják a sört, hölgyeknek pedig kifejezetten ajánlott megmártózni benne. Persze a viták elkerülhetőek, mert nem kedvesünk elől kell elhappolni az italt. Elegendő, ha annak alkotóelemét, a komlót szerezzük be. Ha a növénnyel együtt áztatjuk magunkat a forró fürdővízbe, megtapasztalhatjuk lazító, nyugtató hatását.

Ezen kívül npszerű házi praktika és a népi gyógyászat régóta ismert módszere a sörös hajpakolás, amely fényessé változtatja fürtjeinket. A fürdőszobai élvezetnek még nincs vége! Kádunkban a sört pezsgőre cserélve luxuskörnyezetet teremthetünk magunknak, közben pedig az ünnepi ital megszépíti bőrünket. A kivételes kikapcsolódást aromaterápiával tehetjük teljessé.

Kívül ápol, belül elvarázsol

Hasonló érzések kerítik majd hatalmába azokat, akinek van kedvük ? egyes esetekben merszük ? kipróbálni és ebben a nem megszokott formában élvezni az alkohol örömeit.

Forrás: https://napidoktor.hu/


Egy válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.