Mit hoz 2012, a Sárkány éve?

Habár nálunk már január 1-én beköszöntött az újév, a kínai horoszkóp szerint csak 2012. január 23-án veszi kezdetét a Sárkány éve. Vajon mit tartogat számunkra ez az esztendő a kínai asztrológia szerint?

A Sárkány éve, mely 2012. január 23-tól 2013. február 9-ig tart, energiával és bátorsággal teli évnek ígérkezik. Kedvező lesz mind az üzleti, mind a magánéletben is, azonban jóslatok szerint kihívásokban sem lesz hiány. A Sárkány éve mindig remek házasságokat, és jó gazdasági lehetőségeket tartogat. Így lesz ez most is?

Sikereket hoz a Sárkány éve 2012-ben?

A Sárkány éve ideális lesz a nagy álmok megvalósítására, hatalmas nyereség és siker várhat ránk, azonban ezzel együtt kudarcban is lehet részünk, mivel a nagy lehetőségek megjelenésével gyors döntéseket kell majd hoznunk.

Az asztrológusok szerint éppen ezért fontos, hogy meghatározzuk önmagunknak, mit szeretnénk elérni, így a hirtelen érkező lehetőségeket a legjobb módon tudjuk majd kihasználni. A Sárkány évében éppen ezért szükségünk lesz egy jó nagy adag merészségre is, ugyanakkor döntéseinket nem árt fontolóra venni!

Magánéleti szempontból is változásokat hoz ez az év, ami a házasságot és a gyermekáldást illeti, ezzel együtt pedig a kiadások is növekedhetnek. 2012-ben a megfutamodás helyett, inkább nézzünk szembe jóval és rosszal egyaránt! A kínai asztrológia szerint ebben az évben késztetést érzünk mások megsegítésére, hiszen érzékenyebbek leszünk a megszokottnál.

szopizas

Mi vár a Sárkány évében született személyekre?

A Sárkány éve általánosságban véve is alkalmas arra, hogy szerencsét próbáljunk, azonban a Sárkány év szülöttei kifejezetten szerencsések ebben az időszakban. Számukra ez az év rendkívül sikeres lesz, a munkában aktív időszak következik, nagyobb bevételekre számíthatnak, sőt talán még új ajánlatokat is kapnak.

Párkapcsolat szempontjából is kedvezően alakul az év, a párkeresők számára az őszi időszak kedvez, aki pedig már megtalálta a „másik felét” most véglegesítheti ezt. A Maja naptár jóslatainak a Sárkány éve homlokegyenest ellentmond, hiszen ezek az évek a legsikeresebbek a keleti filozófia szerint.

Vajon akkor melyik prognózisnak hihetünk? Mindenesetre a kínaiak bízva a jobb életben, az Öt Áldás – harmónia, erény, gazdagság, beteljesedés és hosszú élet – üzenetét alkalmazzák a Sárkány évére.

Forrás: