A 2023. februári horoszkópod azt akarja kövesd a szívedet

A lassú évkezdet után vágyad egy kis változatosságra minden eddiginél nagyobb. Szerencsédre a februári kozmikus előrejelzés olyan kreatív látomást és előrelépést biztosít, amelyre szükséged van ahhoz, hogy megtedd a következő lépéseket az utadon.

Mivel 2022 áprilisa óta most először nem lesznek retrográd bolygók, és a Nap február 18-ig folytatja innovatív expedícióját a jövőorientált Vízöntőn keresztül, számíts arra, hogy fiatalos szenvedélyed és életcélod lassan újra felszínre tör. Ez különösen igaz február 5. körül, amikor a felszabadító Oroszlán telihold lángol át az égen.

Miközben a tüzes telihold arra bátorít, hogy kövesd a szíved, és felvállald az egyedülálló, korlátlan lehetőségeid, tedd fel magadnak a kérdést: Milyen szokatlan ötletekről álmodtam? Milyen hobbikat és kreatív projekteket vagyok kész felfedezni? Hogyan tudok olyan autentikus életmódot és támogató rendszert kialakítani és kialakítani, amely minden szinten gazdagít és kiteljesedik bennem?

Február 11-én a Merkúr, a kommunikáció és a tervezés bolygója kilép a konzervatív Bakban töltött hosszabb tartózkodásából, és megszabadít az elavult félelmek és korlátozó struktúrák béklyóitól, amelyek nincsenek összhangban az új jövővel, amelyet megteremtesz. Március 2-ig a Merkúr a Vízöntő állandó légjegyben jár, amely a közösséget, a technológiát és a vezetést jelképezi, így ez a hónap tökéletes arra, hogy a hálózatépítést, az új berendezésekbe való beruházást és az újonnan szerzett függetlenséged felvállalását előtérbe helyezd.

bolygó, horoszkóp, asztrológia

Fotó: 123rf.com


A dolgok feloldása érdekében a szerelemteremtő Vénusz február 20-ig folytatja léleknyugtató utazását a békés Halak jegyében. Ha Valentin-napi terveken gondolkodsz, ez azt jelenti, hogy itt az ideje a romantikát a maximumra emelni. A Vénusz a Neptunusszal, a képzelet és a miszticizmus bolygójával áll majd együtt, így a szerelem ünnepe egészen különleges lesz, így ne félj attól, hogy egy fényűző csoportos kirándulással vagy egy érzéki éjszakával kényeztesd magad szerelmeddel.

A hónapot egy édes hangnemben zárja a Nap a Halak változó vízjegyében úszik, felerősítve belső elhivatottságodat, hogy elengedd a felesleges zavaró tényezőket, és kapcsolódj álmaidhoz. Ne feledd, hogy a szépség és a kapcsolatok uralkodója, a Vénusz február 20-án új ciklusba kezd a magabiztos Kosban, és március 16-ig ott is marad. Ha szeretnél valami merészet kezdeni a megjelenéseddel, vagy szeretnéd magadat nagyobb szeretettel és magabiztossággal kifejezni, ez a te jegyed, hogy belevágj.

Nézd meg pontosan, mit tartogat számodra a következő 28 nap a 2023. februári havi horoszkópoddal, a csillagjegyed és a felkelő jegyed szerint. Ha mélyebben elmerülnél az előtted álló évben, olvasd el a 2023-as horoszkópodat is.

Forrás: Napidoktor.hu