Így szabadulj meg a zsírpárnáktól!

Egy kis hurka itt, egy kis úszógumi ott és a ruha, bikini már nem is áll tökéletesen. Ismerős a helyzet? Ezzel a problémával sokan „harcolnak”! Munkám által már sokszor találkoztam ezzel az esettel, de nem kell egyből kétségbe esni, hiszen van megoldás a problémára! Célzottan és könnyedén lehet megszabadulni a nem kívánt „vendégtől”!

Hogyan? Íme a titok!

A gyors és hatékony alakformáláshoz nem kell más, csak Te, az egészséges életmód, az elszántság és egy pici segítség!

A modern technológiával már számos hatékony alakformálás elérhető!

Tudtad, hogy pl. a nyirokmasszázsnak zsírbontó hatása van?

A nyírokmasszázst a 1930-as években fejlesztette ki dr. Emil Vodder, dán masszázsterapeuta. A masszázs által pumpáló mozdulatokkal nyomást fejtünk ki a nyirokrendszerre és hatására beindul a szervezetben a nyiroknedvek megfelelő mozgása. Nem csak az anyagcsere folyamatok gyorsulnak fel, hanem az immunrendszer is erősödik. Alkalmazása által a narancsbőr is hatékonyan eltávolítható, hiszen a nyirokmasszázs által a felesleges nyirokfolyadékot elvezetjük és a szöveti ödémák csökkennek. Stimulálja a zsírszöveteket és könnyebben meglehet szabadulni a plusz kilóktól is.

A megfelelő zsírbontáshoz nagyban hozzájárul még, ha olyan gépi kezeléssel egészítjük ki, mint pl. a kavitációs zsírbontás.Mi is ez tulajdonképpen? Ez egy fizikai jelenség, amely akkor következik be, ha egy folyékony anyag, nyomás hatására gáz fázisba megy át. Ennek hatására a zsírsejtek szétrobbannak.A robbanást szinte nem érzékeljük, hiszen nagyon gyenge. Azonban a törékeny membránok törését okozza, amelyek a zsírsejteket veszik körül. Ezzel elősegíthetjük a felesleges zsír távozását, amely a nyírok rendszeren keresztül történik és kiürül a szervezetünkből. Fokozza a szervezet zsírlebontó képességét.

Ugye Te is kedvet kaptál a hatékony alakformáláshoz?! Ha igen, kattints a ide és olvass tovább! 

Szeretettel vár mindenkit a szalonjában Benke Gabriella szépség szakértő, Csinibaba szalon társtulajdonosa. 

tel:+36706038343
Facebook

Forrás: Csak a Nőknek


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.